“Влаштували хлопчику свято”: Надя Дорофєєва показала, який сюрприз підготувала для 3-річного сина Кацуріна

Співачка Надя Дорофєєва влаштувала маленьке свято для сина свого чоловіка від шлюбу з Дашею Кацуріною. Іванку виповнилось 3 роки і свої іменини він провів незабутньо.

Співачка Надія Дорофєєва побралася законним шлюбом із Мішею Кацуріним в 2023 році. Для 34-річної артистки він став другим, а ось Кацурін одружився втретє.

В минулих відносинах із колишньою дружиною Дашею Кацуріною в Михайла народилось двоє дітей: донька Олександра (9 років) та син Іван (3 роки). Розлучення батьків не стало на заваді подальшому спілкуванню батька з дітьми. 22 липня молодший син Кацуріна, Івасик – відсвяткував день народження. Хлопчику виповнилось 3 рочки і цей день він провів разом із найріднішими людьми.

Надя Дорофєєва розповіла, що вони разом із чоловіком підготували хлопчику сюрприз. Зранку маленький Ваня провів час з мамою, Дашею Кацуріною. Наступний день він приймав вітання від татуся, Михайла та його нової обраниці, Надії Дорофєєвої.

Зіркове подружжя вирішили привітати маленького іменинника сюрпризом та привели його на розкішну локацію з басейном та святковою атмосферою навколо.

Син Михайла Кацуріна з радістю прийняв подарунки від тата
Син Михайла Кацуріна з радістю прийняв подарунки від тата

В своїй Stories Instagram Дорофєєва поділилась кадрами з дитячого свята. На одній зі світлин співачка показала велетенську червону цифру “3”, яку вона тримала в руках на тлі басейну з прозорою блакитною водою.

В іншому кадрі зʼявився й сам винуватець свята, 3-річний іменинник Іванко.

Ванюші – 3 – підписала світлину з сином чоловіка Дорофєєва.

Маленький козак облаштувався на могутніх руках тата, закутаний у банний рушник. Імовірно, Іван тільки-но вийшов з літнього відкритого басейну.

Окрім водних процедур хлопчика чекав ще один подарунок від батька та його дружини. Це – новенький двоколісний велосипед із двома допоміжними маленькими колесами позаду. Іменинник відразу спробував на ньому покататися. Міша Кацурін в цей самий час був поряд із сином та страхував його, щоб хлопчик не впав.

Подивіться на це обличчя – написала Дорофєєва на фото та додала до підпису веселий смайлик

Син Міші Кацуріна відзначив день народження
Син Міші Кацуріна відзначив день народження

На додачу до велосипеду турботливий батько подарував сину на третій день народження захисне спорядження шолом з ріжками, як в динозавра. Тож, мама Даша Кацуріна може не хвилюватись з приводу безпеки під час покатушок сина на велосипеді. Завдяки подарованому спорядженню вони пройдуть без усіляких форс-мажорів.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.