Обирають “ретро”: Як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової – вони як Пугачова для Галкіна

Кохання, що немає меж та не підкорюється віковим стандартам: Чому українські зірки обирають старших чоловіків? Камалія, Полякова та Катерина Репяхова зізнались, чим підкорили їх серця обранці жінок.

Як Камалія познайомилась із чоловіком?

Українська виконавиця Амалія познайомилась із пакистанським мільярдером у 2003 р. на зустрічі бізнесменів в престижному ресторані. За словами артистки вона одразу сподобалась Мохаммаду Захуру і того ж вечора він попросив номер співачки та запросив її на перше побачення. Майбутній чоловік одразу був серйозно налаштований щодо стосунків та запропонував їй жити разом. Співачку збентежила наполегливість чоловіка, а пізніше вона дізналась, що він старший від неї на 22 роки.

Весілля сталось дуже раптово, Камалія навіть не очікувала цього, адже чоловік обманом одружив жінку на собі. Він запросив її ніби на весілля друга, а коли вони прибули, виявилось що це було їх власне весілля і ніякого друга не існувало. Зірку засипали квітами, а мільярдер освідчився співачці й вона відповіла “так”.

як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової
як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової

Вже у 2013 р. пара стала батьками двійнят, двох дівчат – Арабелли та Мірабелли. Спостерігаючи за подружжям, могло здатись що у них все ідеально, однак після 20 років шлюбу пара розлучилася через особисті непорозуміння.

Де зустріла своє кохання Оля Полякова?

Співачка познайомилась із бізнесменом Вадимом Буряковським у 2003 р. На момент знайомства дівчині було 19 років. Як пізніше виявилось, юна артистка виступала на дні народженні свого майбутнього чоловіка, який на той момент був одруженим, проте одразу закохався в Олю. Пізніше чоловік розлучився із першою дружиною й у 2004 р. запропонував Олі Полякові одружитись.

як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової
як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової

Попри різницю у 15 років дівчина відповіла омріяним “так” і вони разом створили сім’ю. Оля розповіла, що стосунках вони не відчувають різниці та почуваються дуже комфортно, адже разом їм весело та спокійно. В 2005 р. у подружжя народилася донька Марія, а вже у 2011 р. народилась друга донька Аліса.

У 2020 р. народилась нова пара в українському шоубізнесі. Тоді ще 54-річний Народний артист України одружився зі своєю концертною директоркою, Катериною Репяховою. Дівчина молодша за свого обранця на 28 років. Ще з дитинства вона була фанаткою, як виявилось свого майбутнього чоловіка та ходила на усі його концерти. Вони познайомились у готелі в Миколаєві, де по випадковості зняли номери в одному готелі.

як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової
як виглядають старші чоловіки Камалії, Полякової, Репяхової

Вже в грудні 2019 р. Віктор Павлік освідчився своїй коханій, а у травні наступного року вони розписались. Пара часто жартує про різницю у своєму віці, адже Віктор старший навіть за свою тещу. А 15 червня 2021 р. у подружжя народився син Михайло

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.