Не холостячка, як думають всі: 29-річна Аліна Гросу засвітила чоловіка, за якого по секрету вийшла заміж

Аліна Гросу вдруге заміжня, але стала більш ретельно приховувати своє особисте життя, зокрема, співачка навіть не розголошує імʼя та не показує обличчя свого обранця. Але є певні припущення.

Аліна Гросу продовжує залишати в невизначеності своїх шанувальників, не оголошуючи конткретних деталей про своє нове подружжя. На її офіційній сторінці в Instagram не так давно з’явилися фотографії з весілля, проведеного на березі океану. Цього разу Аліна приховувала обличчя свого обранця, але показала його спиною в об’єктив камери. Співачка навіть вирішила приховати його ім’я та закрила обличчя білим сердечком на опублікованих знімках.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu

Фани співачки здогадувались, що можливим кандидатом на роль її чоловіка став російський актор Роман Полянський, з яким вона мала роман до початку повномасштабного вторгнення. Хоч і особистість другого чоловіка Аліни Гросу залишається таємницею, вона натякнула на свою нову життєву подію, що не залишила байдужими шанувальників.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге. Фото з Instagram @alina_grosu

В одному із відомчих дописів вона також поділилась своїми думками про особливу людину у своєму житті, використовуючи загадковий тон.

Фани зазначили, що чоловік, з яким Аліна з’являється на весільних фото, схожий на Романа Полянського, знаменитого російського актора. Вони порівнювали статуру, волосся, зріст, навіть нігті та форму вушних раковин і прийшли до висновку, що це безумовно він.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге

Нагадаємо, що Роман Полянський і Аліна Гросу публічно оголосили про свої стосунки на початку 2021 року, з’явившись разом на одному зі світських заходів. Проте з початком повномасштабного в Україні Полянський утримався від висловлення будь-якої позиції щодо подій в Україні, в той час як Гросу активно включилася у волонтерські ініціативи і припинила публікації спільних фото з актором.

Павло Зібров, друг родини Гросу, підтвердив, що на момент російського вторгнення Гросу з Полянським перебували на заході України, і зазначив про проукраїнську позицію Романа.

Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге
Аліна Гросу натякнула, за кого вийшла заміж вдруге

У листопаді 2022 року Роман Полянський несподівано з’явився на прем’єрі фільму в Росії разом зі своєю донькою від попереднього шлюбу, де вони були помічені на червоній доріжці у Москві. Протягом наступних місяців стало відомо, що його колишній роман з Аліною Гросу завершився у лютому 2023 року. Однак нещодавні події можуть свідчити про те, що між Романом Полянським і Аліною Гросу можливий поворот на краще, і їхні стосунки можуть набути нового розвитку.

Нові статті

Схожі статті

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.