Невістка – не завжди в горлі кістка: з ким одружений син Софії Ротару – ця жінка подарувала їй онучку-тезку

Софія Ротару має єдиного сина Руслана Євдокименка, який вже 30 років перебуває у шлюбі зі Світланою та виховують двох дітей: як виглядає та сама дружина, яка присвятила йому своє життя?

Софія Ротару народилася і виросла в Україні. Її творчість охоплює значний період і включає активну діяльність на російському ринку, де вона здобула величезну популярність. Проте, після складних подій, які відбулися в країні, вона відкрито підтримала Україну.

Особисте життя Софії Ротару також насичене. У неї єдиний син, Руслан, який у 1994 році одружився з Світланою Євдокименко, громадянкою України, народженою у російському Ставропольському краї. Світлана, відома також як “Козачка з корінням з Вінниці”, стала невід’ємною частиною родини Руслана і Софії. Вони разом виховують двох дітей – Анатолія і Соню, яка отримала ім’я на честь своєї бабусі.

Софія Ротару показала, як виглядає дружина її сина Руслана Євдокименка
Софія Ротару показала, як виглядає дружина її сина Руслана Євдокименка

Світлана Євдокименко колишня концертна менеджерка і невістка відомої співачки Софії Ротару, стала відома не лише у музичній сфері, а й поза нею. Вона завжди проявляла турботу по відношенню до своєї свекрухи, про що свідчать часті сімейні фотографії, розміщені нею у соціальних мережах.

У березні 2024 року Світлана святкувала своє 50-річчя і отримала вітання від багатьох людей, включаючи своїх дітей, коханого чоловіка та Софію Ротару. Останнім часом її активність у соцмережах помітно зменшилася, що може бути пов’язане із складною ситуацією в країні.

Софія Ротару показала, як виглядає дружина її сина Руслана Євдокименка
Софія Ротару показала, як виглядає дружина її сина Руслана Євдокименка

Світлана Євдокименко обережна щодо публікацій в Instagram. Незважаючи на те, що вона майже не публікує особисті фотографії, вона змогла зібрати велику аудиторію з 17,5 тисяч підписників завдяки естетичному та нейтральному контенту.

Наразі Світлана живе в розкішному заміському особняку поблизу Києва разом із своїм чоловіком та свекрухою. Її сина Анатолія було затримано при спробі незаконного перетину кордону України разом з його батьком, Русланом Євдокименко. Руслан вирішив залишитися в Україні, тоді як Анатолію вдалося виїхати до Європи.

Софія Ротару показала, як виглядає дружина її сина Руслана Євдокименка
Софія Ротару показала, як виглядає дружина її сина Руслана Євдокименка

Окрім цього, зазначимо, що онука відомої співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, на даний момент активно будує свою кар’єру та особисте життя в Сполучених Штатах Америки.

Нові статті

Схожі статті

Церковне свято Михайлове чудо: точна дата за новим стилем, що можна і не можна робити, прикмети про погоду

Михайлове чудо – одне із великих церковних свят, які відзначають восени. Розповідаємо, коли точна дата цього свята за новим церковним стилем та які традиції на цей день існують.

“Я відпочивала”: як закрутився роман у Слави Камінської з чоловіком-іноземцем – кохання з першого погляду

Слава Камінська пробула 5 років у шлюбі з Едгаром, від якого має двох дітей, але подружжя розлучилось - співачка довго холостячкою не була і знайшла нове кохання. Хто цей чоловік?

Продали більше 16 тисяч квитків: команда Klavdia Petrivna розсекретила суму, яку вона заробила за 2 концерти

Таємнича співачка Клавдія Петрівна нарешті показала власне обличчя повністю. В її творчій команді розповіли, скільки артистці вдалося заробити за 2 дебютних концерти в столичному Палаці спорту.

Розлучився з дружиною? 57-річний Остап Ступка натякнув на нові стосунки з 22-річною обраницею – хто вона

Актор Остап Ступка приголомшив публіку новими фото з молодою обраницею Маргаритою, будучи в шлюбі 9 років з Дар'єю - невже подружжя розлучилось через іншу?