Їй 33, йому 64, але у них багато спільного: Які стосунки Стас Боклан має з красунею Дар’єю Петрожицькою

Дар'я Петрожицька актриса, що стала відкриттям українського кінематографа. Найбільше вона запам'яталась глядачам за серіалом "Папік" в якому зіграла головну роль з відомим актором Стасом Бокланом.

Дар’я народилася 31 травня 1991 р. у місті Київ. Вона зростала у любові від батьків та доглядала за своєю молодшою сестрою Анастасією. У 2008 р. Дар’я вступила до Київського національного університету театру та кіно. Відразу після закінчення навчання дівчина попала до найголовнішого театру міста для дітей та підлітків – театру юного глядача на Липках. Там вона брала участь у багатьох виставах, хоч і головних ролей не виконувала, вона запам’яталась усім яскравою та веселою дівчиною.

Першу роль у кіно Дар’я зіграла у 2013 р. У багатосерійні українській мелодрамі “Жіночий лікар-2”, вона була молодою лікаркою. У період з 2014-го по 2016 р. актриса була зосереджена на грі у театрі, а наприкінці 2016 р. вона зіграла роль в епізоді телевізійної детективну кримінальної драми “Громадянин ніхто”. У цьому ж році актриса з’явилась в епізоді мінісеріалу “Чорна квітка”.Вже у 2018 р. Дар’я Петрожицька Отримала більш серйозну роль у серіалі “Пес”.

Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом
Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом

Як Дар’я Петрожицька познайомилась зі Стасом Бокланом?

У 2019 р. Дар’я отримала роль, яка зробила її відомою на всю Україну. Вона зіграла головну роль у серіалі “Папік”, який знімала студія “95-й квартал”.Партнером на знімальному майданчику дівчини, став відомий український актор Стас Боклан, який зіграв літнього дідуся у цьому серіалі.

Після закінчення зйомок актриса дізналась що їй було досить сумно закінчувати цю історію, адже процес подарував їй багато досвіду і вона отримала купу задоволення від гри у цьому серіалі.

Актриса розповіла, що незважаючи вік та їх значно різні покоління зі Стасом Бокланом, їй було дуже комфортно з ним зніматись та проводити час поза зйомками. Попри їх немаленьку різницю у віці, вони гарно ладнали та із задоволенням ділили знімальний майданчик. Це був великий досвід для актриси, адже грати з відомими українськими акторами було її мрією, а вже сьогодні, зніматися з нею мрія багатьох акторів.

Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом
Дарʼя Петрожицька розповіла, як стала акторкою та що їх повʼязує зі Стасом Бокланом

Також не секрет, що дівчина з малечку любить музику та має гарний голос. У 2020 р. Петрожицька, навіть брала участь у 10-му сезоні вокального шоу “Голос країни”, її тренером стала Тіна Кароль і молода актриса зуміла пройти у чвертьфінал.

Дар’я знімалася ще у багатьох фільмах та серіалах, таких як: «Бурштинові копи», «Справжній Санта», «Найкращі вихідні», «Мишоловка для кота» та інші. А у 2023 р. акторка отримала звання Заслуженої артистки України та зізналась, що це честь для неї, чим поділилась у своєму Instagram.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.