“Живу лише на пенсію”: 70-річна Алла Кудлай приголомшила правдою про розмір її пенсії за великий стаж роботи

Народна артистка України Алла Кудлай відсвяткувала 70-річчя та вирішила розсекретити свою пенсію: що ж отримує співачка за роки своєї праці? Подробиці.

Народна артистка України Алла Кудлай викликала справжнє здивування публіки, коли розкрила розмір своєї пенсії. Співачка висловила бажання організувати великий концерт у своїй рідній країні, мріючи зібрати аудиторію в таких приміщеннях, як Палац “Україна” або “Жовтневий палац”. Однак, не зважаючи на свої амбіції, вона зізналася, що не в змозі взяти на себе фінансові ризики такого масштабу.

Алла пояснила, що її поточна пенсія настільки скромна, що навіть не варто називати її суму. Вона підкреслила, що не має можливості фінансувати такі великі заходи, зокрема витрати на оренду концертних зали. Співачка сподівається на підтримку і можливість організувати такі концерти в майбутньому, коли їй вдасться зібрати необхідні фінансові ресурси.

Алла Кудлай вперше розсекретила розмір своєї пенсії. Фото з Instagram @alla_kudlay_official
Алла Кудлай вперше розсекретила розмір своєї пенсії. Фото з Instagram @alla_kudlay_official

Співачка проявила відчутне незадоволення, коли питали її про розмір її пенсії. Її реакція була досить рішучою і відвертою. Вона відмовилася надавати конкретну відповідь на це запитання, заявивши, що їй соромно розглядати цю тему. Вона зауважила, що її єдиним джерелом доходу є пенсія і вона мізерна. Алла Петрівна висловила своє невдоволення щодо “дурних запитань” і зазначила, що вона – людина з минулого, не готова до таких розмов.

Алла Кудлай вперше розсекретила розмір своєї пенсії
Алла Кудлай вперше розсекретила розмір своєї пенсії

Алла Кудлай відмовилася розповідати про суму своєї пенсії, через те, що має сором за такі особисті деталі. Вона зізналася, що живе на пенсійні виплати і не отримує інших доходів.

Нагадаємо що нещодавно Алла Кудлай відзначала 70-річчя та вразила публіку своїм зовнішнім виглядом, демонструючи зображення до й після макіяжу і вражаючи незвичайною зачіскою з блакитним волоссям.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.