Неля Шовкопляс довела ведучих “Сніданку з 1+1” до сліз: Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва зі співведучою?

"Сніданок з 1+1" - найпопулярніше українське ранкове шоу. Його ведучі Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс, Працюють разом у ранкових ефірах, але як познайомились співведучі?

Єгор Гордєєв пригадав, як познайомився з Нелею Шовкопляс

З нагоди 27-річчя ранкової програми, усі її ведучі поділились цікавими історіями за цей час роботи на каналі. Єгор Гордєєв зізнався, яке враження на нього справила Неля Шовкопляс.

Під час кастингу, на якому обирали нову ведучу для ранкового шоу, Гордєєв був вже дуже втомленим, адже була дуже велика кількість людей і на допомогу прийшли, Руслан Сенічкін і Людмила Барбір. Вони допомагали Єгору, адже він вже був фізично виснажений, тому що провів дуже багато часу із кандидатами.

Останньою прийшла Неля, ведучі не памʼятають про що вона розповідала, але добре запам’ятали свої емоції. Вони сміялись просто до сліз, адже ведуча захопила їх своєю харизмою.

Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?
Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?

Конкурентами Нелі Шовкопляс, була велика кількість вже відомих зірок, а жінка остання в цьому списку. Але як зазначив ведучий, неважливо відомий ти чи ні, адже “Сніданок з 1+1”, це про дружні зв’язки ведучих один між одним та про синергію.

Неля проходила навчання у 1+1 Media school та стажувалась у проєктах, “Модель XL” і “Танці з зірками”. У вересні 2017 р. вона стала ведучою шоу “Сніданок з 1+1”.

Ведучу запросили на кастинг після того, як вона пройшла практику у попередніх проєктах. За словами Нелі, вона навіть не очікувала, що зможе пройти його. Як пізніше виявилось обирали з трьох кандидаток і вона була у списку з двома досвідченими телеведучими, але через її харизму і талант обрали саме її.

Жінці повідомили про це в досить цікавому форматі. Їй доручили передати запрошення на ефір, керівниці департаменту ранкового мовлення Юлії Жмакіній. Коли майбутня ведуча передала запрошення і попрощалась із нею, та раптом повідомила, що Неля тепер нова ведуча “Сніданку з 1+1”. Виявляється, всюди були розставлені камери, але жінка навіть не помітила цього, бо була зосередження на завданні.

Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?
Як пройшло знайомство Єгора Гордєєва із Нелею Шовкопляс?

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.