Як виглядає “Женька” у свої 29: Чим займається та як склалася доля зірки серіалу “Свати” Анни Кошмал?

«Свати» - улюблений сімейний серіал багатьох українців. 17- річну «Женьку» зіграла, Анна Кошмал, яка цього року святкуватиме 30-річчя. Як зараз виглядає акторка?

Анна Кошмал – українська акторка, яка отримала свою популярність завдяки ролі Жені у 6-му сезоні улюбленого серіалу “Свати”. За цю роль вона була номінована на телевізійну премію “Телетріумф” у званні “Акторка телевізійного фільму”.

Майбутня зірка народилася 22 жовтня 1994 р. в місті Київ. Ще з раннього дитинства дівчинка почала займатися танцями та стала балериною, а потім захопилися співом та відвідувала музичну школу. Вже у 2010 р. вступила до Київського естрадно-циркового училища.

Акторкою юна Анна стала випадково, адже вона просто прийшла на чергове заняття і її помітили режисери серіалу “Свати”. Так дівчина була запрошена на головну роль. Саме з цього серіалу почався її творчий шлях і він видався дуже вдалим, бо у свої 29, Анна вже зіграла у понад як 38 проєктах.

Чим займається та як склалася доля зірки серіалу "Свати" Анни Кошмал?
Чим займається та як склалася доля зірки серіалу “Свати” Анни Кошмал?

Дівчина навіть не уявляла, що стане відомою акторкою, адже все дитинство прагнула співати. Проте Анна дуже щаслива, що так склалося її життя і вона намагається брати максимум від нього. На сьогодні, акторка дуже популярна, та її роль у фільмах і серіалах значно підвищує їх перегляди та популярність.

Актриса постійно знімається в нових фільмах та серіалах таких як: “Танець метелика”, “Слуга народу”, “Балерина”, “Дочки-мачухи”, “Хороший хлопець”, “Село на мільйон-2” та інші. Вона одна з найбільш обдарованих молодих актрис в українському кіно.

За її спиною дуже багато ролей, але все одно найбільше її впізнають та досі називають, “Женькою зі сватів”.

Чим займається та як склалася доля зірки серіалу "Свати" Анни Кошмал?
Чим займається та як склалася доля зірки серіалу “Свати” Анни Кошмал?

Зараз українська акторка вже майже 6 років живе зі своїм чоловіком Іваном, проте вони рідко діляться новинами свого особистого життя. Саме її коханий був ініціатором цих стосунків.

Вже 26 червня 2018 р. у подружжя народився син якого батьки назвали Михайлом. Вони досить довго приховували його.

Чим займається та як склалася доля зірки серіалу "Свати" Анни Кошмал?
Чим займається та як склалася доля зірки серіалу “Свати” Анни Кошмал?

Свого чоловіка Анна показує рідко і розповідає, що він не публічна людина і не хоче популярності, тож вона поважає його вибір та приховує його від зайвих очей. Акторка каже що її особисте життя це святе і вона б не хотіла його показувати на загал.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.