Ксенія Мішина вибралася з України і опинилася в найменшій країні світу: її площа всього 160 кв метрів

Ксенія Мішина поїхала у закордонну подорож і опинилась в найменшій країні світу. Де саме побувала відома українська холостячка і що відомо про країну? Читайте подробиці далі.

Екс-холостячка та українська акторка Ксенія Мішина декілька тижнів тому поїхала на відпочинок за кордон. Із собою взяла 12-річного сина Платона і розпочала туристичну подорож з Америки. Вдосталь насолодившись тамтешніми краєвидами та прогулявшись вулицями Нью-Йорку, Мішина вирішила – настав час рушати далі.

В останніх Stories Instagram артистка українського кіно розповіла в подробицях, куди пролягав її шлях далі. Після активної подорожі Америкою вона опинилась… в найменшій країні світу – німецькомовному князівстві Ліхтенштейн.

Ксенія Мішина відправилась в подорож Ліхтенштейном
Ксенія Мішина відправилась в подорож Ліхтенштейном

Ксенія поділилась враженнями від маленької країни, в якій за її власними словами – зосереджені великі гроші. Акторка повідомила, що рівень середньої заробітної плати тут становить аж 6 тисяч доларів! Сума дійсно немаленька як для країни з найменшою площею в світі – 160 м2.

А ще в Ліхтенштейні – 4-й ВВП в світі на душу населення. Життя в цій країні доволі дороге, тому громадяни із сусідніх країн (Австрії, Німеччини на Швейцарії) приїжджають сюди тільки на роботу.

Ксенія Мішина показала Ліхтенштейн у всій його красі
Ксенія Мішина показала Ліхтенштейн у всій його красі

Ксенія Мішина продовжила в Stories цікаву розповідь про Ліхтенштейн інформацією щодо членства країни в НАТО. Акторка повідомила, що ані в ЄС, ані в НАТО князівство не входить. Однак є членом шенгену. А ще – резиденти інших країн саме тут можуть… уникнути оподаткування. Адже Ліхтенштейн належить до переліку так званих податкових притулків.

В продовження цікавої розповіді Мішина назвала ще один факт про маленьке князівство. Саме на його території виготовляють американські гірки. Єдиною збройною силою країни є поліція, яка охороняє правопорядок на території Ліхтенштейну. Всього поліцейський штат там налічує 125 співробітників.

Ксенія Мішина на відпочинку в Ліхтенштейні
Ксенія Мішина на відпочинку в Ліхтенштейні

Наприкінці розповіді Ксенія Мішина звернулась до свого таємничого кавалера із проханням: орендувати цю країну для їхнього романтичного побачення. Імовірно, місто-князівство акторці дуже сподобалося і вона забажала повернутись сюди знов.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.