“У мене змішані почуття”: 49-річна екс-солістка гурту “ВІА гра” Олена Вінницька розповіла про помсту Меладзе

Екс-солістка жіночого тріо Олена Вінницька пробула у складі гурту протягом трьох років та потім вийшла з нього, але Костянтин Меладзе цього не оцінив - що сталося?

Олена Вінницька розповіла про конфліктні відносини зі своїм колишнім продюсером Костянтином Меладзе після виходу з гурту “ВІА Гра”. Співачка заявила, що після її рішення розпочати сольну кар’єру, Меладзе активно ставив перешкоди на її шляху до успіху, намагаючись ускладнити її професійне зростання.

Олена висловила своє розчарування поведінкою Костянтина після її виходу з колективу. Вона визнала його внесок у свою кар’єру та зазначила, що цінує його як талановитого композитора, але водночас залишилася ображена через його дії.

Екс-учасниця гурту ВІА гра Олена Вінницька розповіла про помсту до Меладзе
Екс-учасниця гурту ВІА гра Олена Вінницька розповіла про помсту до Меладзе

Співачка підкреслила, що сама не намагалася відновлювати зв’язок з Меладзе, бо не бачить сенсу у таких спробах. Вона вважає, що продюсер повинен усвідомити свої помилки і зробити висновки. Незважаючи на це, Олена Вінницька додала, що вибачення від нього їй не потрібні, і вона не має наміру повертатися до минулих взаємин.

Екс-учасниця гурту ВІА гра Олена Вінницька розповіла про помсту до Меладзе
Екс-учасниця гурту ВІА гра Олена Вінницька розповіла про помсту до Меладзе

Щодо особистого життя співачки, відомо, що вона перебуває в шлюбі з продюсером і військовим Сергієм Большим протягом понад тридцяти років, але пара не має дітей. Олена вважає, що проблеми зі здоров’ям стали перешкодою на шляху до материнства.

На запитання про можливість усиновлення дитини, співачка категорично відповідає відмовою. Вона стверджує, що наразі не готова надати необхідну любов і турботу малечі. Також Олена висловлює сумніви, чи зможе вона зрозуміти і полюбити людину, яка не буде їй рідною.

Співачка визнає свій страх перед можливістю, що вона може не стати матір’ю. Наразі внутрішній стан Олени Вінницької підказує їй, що вона ще не готова до такої великої відповідальності перед дитиною.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.