“Всі три мої”: Лілія Ребрик показала фото доньок в одному светрі і в одному віці. Хто є хто серед дівчаток?

Ведуча Лілія Ребрик замилувала соцмережі колажем зі світлин трьох доньок. На спільному фото дівчатка постали в одному віці та однаковому темно-сірому светрі з капюшоном. Хто є хто серед них?

Зіркова ведуча каналу “Дім” Лілія Ребрик показала наймиліші кадри із трьома своїми донечками. Колаж, який оприлюднила багатодітна матуся на своїй сторінці в Instagram, складений з трьох світлин. На кожній з них – одна з доньок ведучої, вдягнена у светр темно-сірого кольору з капюшоном.

Всі три мої – підписала добірку світлин Ребрик

 

А ще зазначила, що дівчата в цьому фотоколажі знаходяться не тільки в однаковому светрі, але й в одному й тому ж віці. Скільки саме місяців на момент фотозйомки виповнилось Поліні, Діані та Аделіні – їх матуся не уточнила. Але запропонувала вгадати: хто є хто?

 

В коментарях під дописом користувачі відразу доєднались до процесу вгадування. Середню з донечок Лілії Ребрик та Андрія Дикого підписники впізнали відразу.

Лілія Ребрик показала усіх трьох доньок на одному фото
Лілія Ребрик показала усіх трьох доньок на одному фото

Поля як ясне сонечко! Відразу викликає посмішку на обличчі – написала одна з дописувачок.

 

Інша користувачка написала:

 

Поля в середині

 

Ще в одному коментарі також відразу вказали на Полінку, а ще написали – що дівчинка майже не змінилась з часу народження. Хіба що трохи дорослішою стала.

 

Щодо двох інших сестричок, то тут ніяких розбіжностей в думках користувачів теж не було.

В крайній зліва дівчинці впізнали Діану Дику, яка вже 10 серпня 2024 року відсвяткує 12-й день народження. З іншого боку від Поліни – наймолодша з сестричок, Аделінка. Їй 15 липня виповнилось 4 місяці і мама з татом традиційно відсвяткували цю дату маленьким і солодким тортиком.

“Один Факт” раніше писав про те, що Лілія Ребрик нещодавно була змушена вперше з моменту народження залишити маленьку доньку Аделіну на тата.

Ведучій довелось їхати у відрядження в інше місто, але через спеку та активний робочий графік Ребрик вирішила не брати із собою в дорогу новонароджену дівчинку.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.