Григорій Решетнік показав своє меню, поки дружина Христина на морі. Що їсть володар усіх холостяків?

Український телеведучий Григорій Решетнік розповів про будні холостяка. Чоловік вже давно одружений — іноді в нього трапляються холостяцькі дні. Наприклад, коли дружина Христина поїхала на море.

Ведучий популярного телевізійного шоу “Холостяк” Григорій Решетнік вже 14 років щасливо одружений на 34-річній блогерці Христині. В пари за цей час народилось троє синів, а в подальших планах — ще й народження доньки.

Час від часу Решетніки намагаються відпочивати один від одного. Як от нещодавно – Кристина вирішила відпочити на морі без чоловіка, адже Григорій наразі завантажений роботою і зйомками нового сезону “Холостяка” з Олександром Тереном Будько в головній ролі.

Ведучий же, залишившись вдома наодинці – перейшов на полегшене меню харчування. Замість наваристих борщів з пиріжками володар усіх холостяків снідає, обідає та вечеряє… смаженими курячими яйцями.

Григорій Решетнік показав сніданок, обід та вечерю
Григорій Решетнік показав сніданок, обід та вечерю

Тримаюсь, як можу – написав на світлині зі своїм сніданком Решетнік. — Поки дружина на морі.

Також шоумен зазначив, що зараз за тимчасової відсутності дружини вдома харчується яйцями вранці, на обід та ввечері. Втім, на додачу до яєць зірковий ведучий куштує трохи копченої ковбаски, свіжі помідори чері, хлібчик та чашку кави.

Таким чином, Христина може відпочивати спокійно на морі та не хвилюватись з приводу того, що чоловік буде голодувати.

Зіркове подружжя Христини та Грігорія Решетніків разом вже 14 років. Романтичне знайомство пари відбулось на знімальному майданчику. Разом із трьома своїми синами вони мешкають в столиці України і там же працюють.

Четвертий рік поспіль Решетніки мають статус багатодітної родини. А ще мріють народити своїм хлопчикам молодшу сестричку.

Велика родина потребує великих витрат. Нещодавно Христина Решетнік зізнавалась, скільки їх родина витрачає грошей на місяць. На проживання їм на пʼятьох потрібно близько 5 тисяч доларів (180 тисяч гривень).

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.