“Бабуся з фарфоровою шкірою”: 76-річна Софія Ротару вразила відсутністю “гусячих лапок” біля очей

Софія Ротару – взірець вічної молодості для українських жінок. З часу першої появи на сцені співачка змінилась тільки в кращу сторону. А ще – дивує повною відсутністю "гусячих лапок" під очима.

Софія Михайлівна Ротару — жінка, яка для багатьох є взірцем вічної молодості. Зовсім скоро, а саме 7 серпня, національна легенда України відзначить свій 77-й день народження. Втім, роки та десятиліття зовсім не зіпсували її зовнішності.

В своєму почесному віці Софію Михайлівну складно назвати бабусею. Артистка виглядає бездоганно і неперевершено. На її обличчі майже не помітні зморшки, а свої секрети молодості вона зовсім не приховує.

Софія Ротару здивувала зовнішнім виглядом і відсутністю гусячих лапок під очима
Софія Ротару здивувала зовнішнім виглядом і відсутністю гусячих лапок під очима

Виконавиця радянських та українських пісенних хітів дивовижним чином зберігає здоровʼя шкіри та волосся. В численних інтервʼю Ротару зізнається, що уникати проявів старіння на обличчі їй допомагає здоровий спосіб життя, фізична активність, збалансоване харчування та відсутність шкідливих звичок.

Артистка завжди заперечувала втручання пластичних хірургів в її зовнішність. Однак фахівці з цим не згодні. Подейкують, що зірка української естради насправді робила собі і блефаропластику, і підтяжку обличчя, і уколи краси.

Водночас із цим Софія Михайлівна ніколи не використовувала радикальних засобів підтримки молодості. Співачка ніколи не змінювала ані форму носа, ані збільшення губ, ані пластику вилиць. Овал обличчя в неї залишився таким самим, яким артистку нагородила матінка-природа. Софії Ротару вдалось зберегти свою індивідуальність і шарм.

Секрети молодості Софії Ротару
Секрети молодості Софії Ротару

Пластичні хірурги сходяться в думці щодо того, чому у 76-річної Софії Ротару навколо очей немає зморшок та “гусячих лапок”. Імовірніше за все виконавиця пісень “Одна калина” та “Червона рута” робила блефаропластику нижніх та верхніх повік, а ще – підтяжку обличчя із правильною технікою виконання. Головний секрет молодості артистки прихований саме в цьому.

Софія Ротару і сама докладає зусиль для того, аби уповільнити старіння. Артистка слідкує за власною вагою та правильно харчується. І це також допомагає їй залишатись молодою та чарівною жінкою навіть у свої 76.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.