Пішли стопами матері: Як живуть і чим займаються діти Ірини Білик – 24-річний Гліб та 8-річний Табріз?

Ірина Білик одна з найепатажніших українських селебритіз. Співачка має досить цікаве особисте життя. А яке життя удвох її синів, старшого Гліба та молодшого Табріза?

Перший син Ірини Білик, Гліб Оверчук

Артистка офіційно лише один раз була у шлюбі, але неофіційних вона мала 4. Її перший син народився 18 червня 1999 р. у цивільному шлюбі, а його батьком став манекенник, Андрій Оверчук, з яким Ірина була в стосунках 4 роки, з 1998-го до 2002-го. Зараз Глібу 24 роки й він живе за кордоном, проте точно її інформації немає, ймовірно що він мешкає в Іспанії.

Гліб пішов по стопах своєї матері і йому теж подобається музика. Проте хлопець вибрав більш жорсткий напрямок та грає на барабанах або гітарі у рок-групі. Група хлопця часто дає концерти, на яких збирається чимало людей. Навіть зовнішньо Гліб виглядає, як справжній рокер, у нього довге темне волосся та багато татуювань. По сторінці в Instagram, помітно що хлопцю дуже подобається, те чим він займається, адже його сторінка переповнена відео та фотографіями із його виступів де він грає на барабанах чи на гітарі.

Чим займаються діти Ірини Білик – 24-річний Гліб та 8-річний Табріз?
Чим займаються діти Ірини Білик – 24-річний Гліб та 8-річний Табріз?

Відомо, що хлопець перебуває у стосунках з дівчиною, на ім’я Клара, вони гармонійно доповнюють один одного.

Молодший син Ірини Білик, Табріз Ахматов

Хлопчик народився 8 грудня 2015 р. Артистка не народжувала його сама, а скористалась сурогатним материнством. З батьком Табріза, Ірина була в офіційному шлюбі з 2015 р. по 2021-й. Її обранцем став фотограф Аслан Ахматов. Це перший і поки що останній офіційний чоловік співачки.

Чим займаються діти Ірини Білик – 24-річний Гліб та 8-річний Табріз?
Чим займаються діти Ірини Білик – 24-річний Гліб та 8-річний Табріз?

Ірина часто показувала свого сина на своїй сторінці Instagram та у всіх соцмережах і здавалося, що хлопчику це подобалось, адже у нього навіть існувала окрема сторінка, але нині її не існує. На даний час хлопцю 8 років і він навчається у 2-му класі.

В інтернеті є багато здогадок, де живе молодший син артистки, деякі пишуть що він живе з матір’ю, а деякі що за кордоном, але де саме невідомо. Ймовірно, що він мешкає із братом в Іспанії, адже локація артистки найчастіше розташована саме там. Можливо тому Ірина тепер так мало показує свого сина у соцмережах, адже вони живуть на 2 країни.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.