18-річна донька Фреймут Злата повернулася на малу Батьківщину мами: після США і Британії враження інші

18-річна донька української ведучої Ольги Фреймут повернулась на малу Батьківщину своєї мами. Злата Мітчелл покинула Великобританію та поїхала в Україну, щоб прогулятись вулицями Львова.

Злата Мітчелл – старша донька ведучої Ольги Фреймут, яка в цьому році закінчила навчання в закордонній школі. Дівчина стала випускницею і тепер може собі дозволити трохи відпочинку.

Літні канікули – ідеальний час для подорожей. 18-річна Злата виросла активною дівчинкою. Ще під час навчання в американській школі вона приділяла багато часу подорожам, працювала та займалась танцями.

Ольга Фреймут народила старшу доньку від британця Ніла Мітчелла і, можливо, саме тому дівчина з малих рочків жила за кордоном. Втім, і на малій Батьківщині мами Злата також бувала неодноразово.

Останніми роками юна блогерка Злата Мітчелл до України не приїздила. Не дозволяла цього ситуація з безпеки. Та й часу особливо не було, адже його потрібно було витрачати на навчання і ще приділяти увагу подорожам, без яких дівчина просто не уявляє власного життя.

Злата Мітчелл зізнавалась, що захоплена хореографією, а в подальшому хотіла б зайнятись створенням фільмів. Однак зараз, коли на вулиці вирує спекотне літо – вона зробила акцент на активному відпочинку.

В першу чергу Злата після успішного закінчення школи вирішила відвідати найближчих родичів: маму, сестру та брата. Заради цього вона приїхала до них у Великобританію. В Stories Instagram та на особистій сторінці донька Ольги Фреймут демонструвала щасливі миті, проведені з близькими людьми. Зокрема, дівчина разом з мамою та молодшим братом відвідала місцевий ресторан і чудово провела час.

Донька Фреймут Злата Мітчелл приїхала до Львова
Донька Фреймут Злата Мітчелл приїхала до Львова

Також Мітчелл встигла прогулятись вуличками Великої Британії разом із 11-річною молодшою сестрою Євдокією. Далі вирішила повернутись до США, а тепер – приїхала і до України. Про свій приїзд на Батьківщину мами вона повідомила особисто, в Stories. 18-річна красуня оприлюднила декілька атмосферних світлин з українського Львова. Кожне фото вона підписала лаконічно і коротко:

Вдома

Злата Мітчелл не розповіла подробиці щодо того, чому саме вирішила відвідати Україну і які в неї взагалі подальші плани. Цілком імовірно, що на Львові вона не зупиниться та відправиться ще й до Києва, де до початку повномасштабного вторгнення жила вся її родина.

Нові статті

Схожі статті

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.

Щаслива Камалія радіє подвійному поповненню в родині: “Найкращий подарунок, який могла подарувати мені доля”

Українська Леді Гага Камалія сьогодні, 6 вересня – розповіла про подвійний привід для радості. В її родині 11 років тому народились дві чарівні принцеси, дві донечки-близнючки, Арабелла та Мірабелла.

Передумала в останній момент: 41-річна Джамала зізналась, чому відмовилась бути сусідкою Монатіка

Джамала є багатодітною мамою трьох синів та нещодавно заявила про своє бажання змінити житло на щось більш масштабне, але схоже, що вона просто не хоче бути сусідкою Монатіка - що сталося?

Дружина-красуня, а син-розумник: як виглядає вся родина втікача Влада Ями – живуть розкішне життя в США

Влад Яма вже більше двох років будує своє життя в США разом із родиною, в той час як в Україні його не схвалюють - як виглядає дружина та син хореографа?