Ще одна з “сестер Кардаш’ян”: фанати не впізнають колишню українку Ані Лорак, яка перекроїла себе повністю

Якщо порівняти зовнішність Ані Лорак зараз та 10 років тому, можна побачити кардинальні зміни, які відбулись у співачки - яку ж пластику робила зірка?

Ані Лорак завжди відрізнялася привабливістю і природною красою. Однак з віком краса, як і будь-що інше, може змінюватися. Коли співачка почала усвідомлювати, що її юність поступово минає, вона вирішила звернутися до пластичних хірургів, щоб зберегти свій зовнішній вигляд. На даний момент 45-річна Ані Лорак виглядає значно інакше, ніж раніше, і ці зміни помітні.

Зірка вдалася до підтяжки брів, що стало значним кроком у її трансформації. Операція з цією метою дозволила їй підняти брови, прибрати навислі повіки та змінити форму очей.

Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції
Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції

Також відомо, що Ані Лорак вирішила покращити свою верхню губу за допомогою ін’єкцій гіалуронової кислоти, що спочатку було спрямоване на усунення асиметрії. Проте згодом зірка вирішила зробити свої губи ще більш об’ємними і виразними, що також стало помітним зміненням її зовнішнього вигляду.

Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції
Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції

Ані Лорак неодноразово зверталася до пластичної хірургії для корекції зовнішності. Знаменитість здійснила кілька років тому невелику операцію на носі, що дозволило їй змінити форму кінчика носа, який від природи не мав ідеальних контурів.

Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції
Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції

Попри те, що раніше Лорак мала гармонійні форми і її бюст виглядав природно в контексті її фігури, але співачка вирішила покращити свою зовнішність ще більше. Наразі її груди збільшені до розміру, що відповідає щонайменше четвертому.

Окрім значних пластичних втручань, Ані Лорак активно займається косметологічними процедурами. Серед них – підтяжка обличчя, яка допомагає підтримувати її шкіру у тонусі і зберігати молодий вигляд.

Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції
Ані Лорак зізналась, чи робила пластичні операції

На особистому фронті, співачка знайшла щастя в нових стосунках. Після розлучення з Муратом Налчаджиоглу, Ані Лорак вперше представила публіці свого нового партнера. Ним виявився іноземець на ім’я Ісаак, який позиціонує себе як спеціаліст у медитаціях.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.