Батько за кордоном, а син в Україні: Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?

Син відомого українського продюсера та репера Олексія Потапенко, прагне стати майбутньою зіркою з баскетболу: Чим займається та де живе єдиний син Потапа Андрій Потапенко?

2008 р. народився син Олексія Потапенка та Ірини Горової. Попри те, що вже через 3 роки після його народження виконавець та продюсерка розірвали свій шлюб, між собою сім’я має досить тісні відносини. Батьки неодноразово вже розповідали, що вони мають дружні стосунки та підтримують спілкування, але основними темами для їх розмов стає їх син та спільний бізнес.

Чим займається Андрій Потапенко?

Вже у 10 років хлопець надихнувшись талантом батька почав цікавитися музикою. Та виступав на шкільному святі, чим дуже гордиться його тато. Проте бажання займатись баскетболом було набагато сильніше, тому хлопець покинув музикальний напрям та сконцентрувався на тренуваннях.

Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?
Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?

У свої 15 років юнак веде достатньо спортивний спосіб життя і не збирається на цьому зупинятись. Він полюбляє спорт і хоче займатися цим й надалі. Батько Андрія має зріст 1 м. 95 см. і тому, хлопчик успадкувавши ріст тата в цій грі він має велику перевагу.

На одному із відео на яких з’явився хлопець він зізнався, що влітку поїде до батька і разом вони планують провести більш спортивний відпочинок, в тому ж числі граючи у баскетбол. Андрій не боїться публіки та часто з’являється у медіапросторі. Потап нещодавно ділився відео, на якому вони разом із сином проводять час на баскетбольному майданчику разом граючи в цю гру.

Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?
Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?

Не дивлячись на увесь негатив до Потапа, Андрій зазначив, що не хоче та намагається не звертати уваги на все, що люди розповідають про його батька. Хлопець каже, що з ним тато достатньо веселий, люблячий та щирий і він не акцентує своєї уваги на всіх хто говорить про нього щось погане.

Також нещодавно юнак ділився інформацією щодо того скільки витрачає фінансів у місяць. Прихильники звернули увагу на розумний підхід хлопця до грошей. Андрій зізнався, що намагається балансувати між комфортом і звичайним життєвим стилем. Хлопець розповів, що витрачає на місяць біля 10.000 гривень та зазначив, що не користується тим, що його батьки можуть дозволити йому фактично все і обмежує себе не занадто великими сумами, а одяг купляє раз на місяць чи навіть рідше.

Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?
Як виглядає та чим захоплюється 15-річний син Потапа від першої жінки?

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.