Єгор Гордєєв став частиною сім’ї Руслани Писанки: чоловік покійної артистки зізнався, що йому “аж незручно”

Руслана Писанка завжди була розкішною жінкою. Вона мала багато друзів, які її дуже поважали. Пощастило їй і в особистому житті. Чоловік Ігор Ісаков був поряд з нею до останніх днів життя.

Руслана Ігорівна Писанка завжди була колоритною, розкішною та привабливою жінкою. Численні колеги любили її за вміння не сумувати та не впадати у депресію у найскладніших обставинах життя. Вона вміла досягати бажаного завдяки своїй працьовитості та невтомності.

Нестандартна зовнішність Руслани ставала прикладом для багатьох звичайних жінок. Вони починали вірити в те, що навіть маючи зайві кілограми – можна реалізувати себе в професії та віднайти особисте щастя.

З бізнесменом Ігорем Ісаковим Писанка познайомилась у віці 47 років. Їх доленосна зустріч відбулась завдяки Інтернету, а місце для першого побачення Руслана обирала самостійно.

Згодом, артистка… просто забула про це побачення і спізнилась до Ісакова на цілих 5 годин. Потім жінка все ж таки приїхала до коханого та влаштувала побачення у незвичному місці: соборі Софії Київської.

Руслана Писанка і її колега Єгор Гордєєв
Руслана Писанка і її колега Єгор Гордєєв

Зустрічатись із майбутнім чоловіком Руслана Писанка почала ще в 2009 році, але довгий час приховувала стосунки із ним. Закохані одружились у 2012 році і з того часу не розлучались один з одним. Разом – скидали зайву вагу на проєкті “Зважені та щасливі” у 2017 році. Разом – виховували сина Ігоря Ісакова від першого шлюбу. Навіть друзі та колеги Писанки з телебачення стали для її коханого близькими та рідними людьми.

Руслани Писанки не стало 19 липня 2022 року. Тяжка хвороба забрала життя 57-річної артистки та залишила її чоловікові лише теплі спогади про 10 років щасливого шлюбу. А ще – вірних друзів, які навіть після смерті акторки і ведучої продовжують підтримувати Ігоря Ісакова і товаришують із ним.

Зокрема, до других роковин із дня смерті Писанки її вдівець розповів, що його повʼязує з ведучим телеканалу “1+1” Єгором Гордєєвим, який був в артистки керівником. Він став для неї продюсером та добрим другом. Вона ж була чудовою, талановитою ведучою, яка за лічені секунди могла зрозуміти поставлене перед нею завдання і добре розумілась на тому, що і як працює на телебаченні.

Ігор Ісаков, Руслана Писанка і Єгор Гордєєв
Ігор Ісаков, Руслана Писанка і Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв називав Руслану командним гравцем, а після її смерті продовжив підтримувати її чоловіка, Ігоря Ісакова. Чоловіки зараз добре товаришують, а вдівець ведучої зізнається, що іноді йому аж незручно від того, що колега дружини приділяє йому настільки багато уваги.

За словами Ігоря Ісакова, Гордєєв у вільний від роботи час завжди навідується до нього. Разом вони смажать мʼясо і вдаються до спогадів про минулі дні.

Ісаков, якщо є така можливість – теж приходить на допомогу Єгору. Я от нещодавно, коли той зламав ногу – він привіз Гордєєву милиці Руслани.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.