“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

Леся Іванівна Нікітюк – 36-річна українська ведуча, яка вміло та швидко підкорює глядачів своїм гострим гумором та розкішною фігурою. Прямолінійна і вродлива дівчина за роки карʼєри на телебаченні неодноразово дивувала публіку своїми витівками. Не дивно, що на її блог в Instagram підписалося більш ніж 4 мільйони користувачів.

Леся Нікітюк забажала стати мільйонеркою
Леся Нікітюк забажала стати мільйонеркою

Одного разу Леся зізналась, що в дитинстві не шикувала. Іграшок в дівчинки майже не було, а на новомодну ляльку Барбі взагалі довелось заробляти самостійно. Потайки від мами Нікітюк брала вдома овочі та фрукти і… продавала їх на ринку. Люди, які підходили і роздивлялись її товар, завжди казали:

Яка гарна дівчинка сидить. Давай у неї купимо

Втім, овочевий бізнес в маленької Лесі тривав недовго. Одного разу до її прилавку підійшла… матуся. Вона спитала, скільки коштують яблука, а донька при цьому не розгубилась і відповіла, мовляв:

Для вас, мама, безкоштовно

Леся Нікітюк показала, як в лотерею грала
Леся Нікітюк показала, як в лотерею грала

Після цього випадку в кмітливої дівчинки все ж таки зʼявилась омріяна лялька Барбі. Мама дістала свої накопичення та додала їх до тих грошей, які доньці вдалось заробити.

Імовірно, давній випадок з далекого дитинства навчив Лесю Нікітюк не тільки любові до праці, але й щирого кохання до грошей. В народі кажуть, що великі гроші заробити легко. Наприклад, їх можна виграти у лотерею.

Нещодавно Леся Нікітюк вирішила випробувати свою щасливу дівочу Долю та придбала лотерейний квиток на касі одного з супермаркетів.

Миттєва лотерея приманювала величезною сумою виграшу в 2 мільйони гривень. Тому зіркова ведуча не встояла перед спокусою і стала володаркою квитка. Чи вдалось Нікітюк щось виграти?

Леся Нікітюк зіграла в лотерею, але нічого не виграла
Леся Нікітюк зіграла в лотерею, але нічого не виграла

Знаменитість вирішила продемонструвати процес гри на камеру. Леся почала повільно стирати захисний шар лотереї звичайною монетою. Коли їй вдалось це зробити повністю, виявилось, що вона… нічого не виграла.

Ми вам передзвонимо – прокоментувала результати лотерейної гри засмучена Нікітюк.

Можливо, наступного разу улюблениці Сергія Притули пощастить більше?

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.