“Мій блог поцупили”: 42-річна Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, що сталося та чим займається

Надія Мейхер більше двох років не зʼявлялась на публіці та її профіль у Instagram був повністю пустий. Нарешті співачка дала коментар, чому так сталося та в чому була причина.

Надія Мейхер є колишньою учасницею популярного музичного колективу “ВІА Гра”, а тепер успішна співачка і акторка, активно розвиває свій бізнес у сфері моди. Нещодавно вона провела фотосесію, яка привернула увагу завдяки її спокусливому образу, та поділилася інформацією про своє поточне місцеперебування.

Варто зазначити, що артистка вже давно не оновлює свою офіційну сторінку в Instagram, на якій у неї було понад 300 тисяч підписників. Причиною цього стало те, що російський продюсер нечесно заволодів її сторінкою. У відповідь на це, Надія створила новий акаунт, присвячений рекламі власного бренду одягу. У рамках просування своєї нової колекції вона знялася на узбережжі, розкривши, що наразі перебуває в Греції. Проте, точне місце проживання співачки залишається невідомим.

Надія Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, чим займається
Надія Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, чим займається

Зірка публікує матеріали лише українською та англійською мовами, зосереджуючи увагу на українському та європейському ринках. Слід зазначити, що Надія Мейхер поки що утримується від коментарів щодо політичних подій та ситуації в Україні. В даний момент співачка не випускає нових пісень і не проводить концертів, зосереджуючи свої зусилля на розвитку бізнесу.

Надія Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, чим займається
Надія Мейхер вперше вийшла на звʼязок та розповіла, чим займається

Обранець відомої співачки є російський підприємець Михайло Уржумцев. Він займає пост генерального директора компанії Melon Fashion Group, яка розташована в Санкт-Петербурзі і продовжує мати бізнес-зв’язки з росією, незважаючи на її агресивні дії. Раніше цей бізнесмен висловлював надію на те, що до осені 2022 року його компанія зможе відновитися і стабілізуватися, подолавши труднощі, пов’язані з економічними санкціями.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.