“Красива жінка незаміжня”: 70-річна Алла Кудлай розповіла історію хіта, що підкорив серця мільйонів українок

Легенда української естради Алла Кудлай за роки творчої карʼєри створила великий репертуар. З нагоди 70-річчя виконавиця розповіла, як створювалась її найпопулярніша пісня "Красива жінка незаміжня".

Алла Кудлай – народна артистка України і відома співачка. На українській сцені вона прославилася завдяки пісенним шлягерам та мелодійному голосу. Багато творів в її виконанні стали справжніми хітами і досі залишаються улюбленими в мільйонів українських слухачів. Зокрема, до них належить і пісня “Красива жінка незаміжня”.

Нещодавно Алла Петрівна розповіла, як створювалась ця композиція. Виконавиця повідомила, що слова до пісні “Красива жінка незаміжня” написав геніальний поет Анатолій Матвійчук. Вона зазначила, що співпраця із цим автором пісень для неї завжди була в радість. Адже він створив для її власного репертуару й багато інших творів – зокрема “Молитву” і “Розлучену”.

Алла Кудлай розповіла історію створення пісні Красива жінка незаміжня
Алла Кудлай розповіла історію створення пісні Красива жінка незаміжня

Створення пісні про незаміжню красиву жінку припало на 1995 рік. Так склалась доля, що відразу після написання поетом тексту пісні до України завітав російський композитор Олександр Морозов. Кудлай віддала вірші Анатолія Матвійчука йому. І він написав до них чарівну музику.

Алла Кудлай зізналася, що від самого початку відчувала – ця пісня торкнеться сердець багатьох українських жінок. І особливо тих, які відчувають себе трошечки самотніми та покинутими долею. Співачка назвала себе емпатичною людиною, яка завжди розуміє – яка з пісень точно зайде на естраді.

“Красива жінка незаміжня” дійсно стала неймовірно популярною на українській сцені. Наприкінці 1995 року канадський лейбл “Diskman” випустив компакт-диск з цією піснею.

Слова, написані Анатолієм Матвійчуком – торкаються потаємних струн душі кожної самотньої жінки. Тут і про гірку чорну каву на ранок, і про шепіт сусідів, і про зиму в душі через те, що щось в особистому житті не складається. Знайома історія для тисяч красунь, які так і не змогли віднайти своє щастя, бо “все не ті”, бо “все не ті”.

Поєднання чарівної музики, емоційного тексту і неперевершеного голосу Алли Кудлай зробили пісню “Красива жінка незаміжня” шлягером, який співають і зараз. Послухайте музичний шедевр і ви.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.