Коли ефір йде не за планом: найвідоміші ляпи від українських ведучих з 1+1 Барбір, Сенічкіна і Падалко

Робота ведучого потребує холодного розуму. Адже іноді в ефірі трапляються ситуації, коли не вдається прибрати емоції і тримати себе в руках. Які казуси траплялись із популярними ведучими з "1+1"?

В ефірі українського телебачення іноді виникають геть неочікувані ситуації. Частіше глядачі їх зовсім не помічають. Але бувають і такі випадки, коли ляп прямо кидається в очі та ріже слух.

Саме такі казуси трапились одного робочого ранку з Марічкою Падалко, Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір. Пригадаємо, як це було.

Зуб Марічки Падалко

Влітку 2020 року ведуча “ТСН” і Марафону на “1+1” Марічка Падалко здивувала суспільство справжньою витримкою та професіоналізмом. Безпосередньо під час прямого ефіру в неї… випав передній зуб.

Втім, ведуча не розгубилася, підхопила його рукою і… продовжила розповідати українцям актуальні новини сьогодення. Одна з найуважніших глядачок помітила цей казус, записала його і оприлюднила у соціальних мережах.

За лічені хвилини це відео набрало тисячі переглядів і величезну кількість лайків. Воно розлетілося усіма українськими новинами і стало популярним навіть за кордоном.

Вже наступного ранку Марічка Падалко вийшла в ефір новин і з посмішкою та… новим зубом подякувала глядачам за підтримку.

Запальні оладки Руслана Сенічкіна

Руслан Сенічкін — популярний ведучий “Сніданку з 1+1”. Одного разу в ефірі із ним також стався неприємний казус. На сніданок того разу він готував оладки і випадково… підпалив сценарій програми, ледь не влаштувавши справжню пожежу в знімальній студії.

Руслан Сенічкін влаштував в студії маленьку пожежу
Руслан Сенічкін влаштував в студії маленьку пожежу

Сенічкін в той момент просто не помітив, що поклав паперовий сценарій занадто близько до увімкненої плити. На щастя, вогонь помітили вчасно та швидко його загасили. Знімальна команда швидко прибрала наслідки невеличкої пожежі і ефір продовжився.

Невдалий костюм Людмили Барбір

Інша ведуча “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір перед початком ефіру окропила міцним словом костюм, який їй підібрали студійні стилісти.

Через технічну помилку відео з лайливим висловом Барбір потрапило в ефір та швидко розповсюдилось по соціальних мережах.

Людмила Барбір окропила міцним словом студійний костюм
Людмила Барбір окропила міцним словом студійний костюм

Трохи згодом Людмила розповіла свою версію того, що відбулося. Насправді цей костюм, який вона так голосно облаяла – був її улюбленим. Саме його вона завжди одягає в укриття.

Головною ж причиною емоцій жінки було те, що по Україні з самого ранку знов нанесли ворожий удар ракетами.

Ведучій разом з колегами довелось крокувати в укриття. Після відбою повітряної тривоги часу перевдягатись в неї вже не було. Тому довелося вийти до глядачів у цьому легендарному костюмі.

Колеги Барбір з телебачення після інциденту підтримали її флешмобом “Всі ми трошки Люда сьогодні”.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?