Вип’ятила “шик” на максимум: Тіна Кароль на фоні 3-поверхового палацу показала свій сад, в якому 1000 троянд

39-річна співачка Тіна Кароль – взірець неймовірного таланту. Вона звикла сяяти на сцені, а в реальному житті – полюбляє красу. Зірка показала власне подвірʼя, прикрашене кущовими трояндами.

Тіна Кароль на українській сцені давно здобула статус поп-діви, яка звикла сяяти і запалювати на власних концертах, викладаючись по максимуму.

В реальному житті Тіна – гарна господиня, яка добре дбає про власну оселю і.. теж, як і на сцені вкладається в неї по максимуму. Співачка більш за все полюбляє затишок, спокій та комфорт. Зазвичай прихильники звикли бачити виконавицю в яскравих сценічних образах. Домашній контент на сторінці артистки зʼявляється нечасто.

Іноді Тіна Кароль розповідає про життя свого 15-річного сина Веніаміна і ділиться теплими родинними світлинами із ним. Одного разу співачка вирішила відійти від правила “залишати особисте – особистим” і показала, як виглядає подвірʼя в її заміському маєтку. Влітку територія навколо будинку Тіни Кароль перевтілюється в справжній квітковий оазис.

Тіна Кароль посеред власного квіткового саду з кущовими трояндами
Тіна Кароль посеред власного квіткового саду з кущовими трояндами

Особливою гордістю артистки є трояндовий сад. Він квітне на початку літа і перетворює все навколо в неймовірний яскравий куточок, яким хочеться милуватись знов і знов.

Мій дім – моя душа – підписала квітковий кадр Кароль

На території її триповерхового заміського маєтку, що розташований в селі Зазимʼя Київської області, росте ціла тисяча кущових троянд. Поряд з квітковим садом на фото, якими раніше ділилась виконавиця – помітний білий стілець та стіл. Імовірно, саме тут поп-діва української естради відпочиває та насолоджується квітковою красою після виснажливих концертів та репетицій.

Якесь ідеальне місце для зізнання в коханні – говорить про свій сад співачка. – Що накоїли ці троянди? Краса

Відомо, що заміський маєток, який артистка прикрасила кущовими трояндами – подарував їй багато років тому покійний чоловік, Євген Огір. Площа будинку становить приблизно 320 м2.

Тіна Кароль показала свій квітковий сад з кущовими трояндами
Тіна Кароль показала свій квітковий сад з кущовими трояндами

Одного разу Тіна Кароль розповідала, що будувати триповерховий палац вони починали разом із чоловіком. Коли Євгена не стало – їй довелось завершувати будівництво самотужки.

Всередині будинок облаштований великою кухнею з панорамними вікнами. Є в ньому спальні з ванними кімнатами і окрема музична студія для створення пісень.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.