Відростив довге волосся: ведучий Олексій Суханов здивував мережу новим образом. Таким ви його ще не бачили!

50-річний ведучий Олексій Суханов здивував перевтіленням. Глядачі звикли бачити його в брутальному амплуа – з короткою зачіскою і бородою. Та були в житті чоловіка часи, коли волосся було довгим.

Відомий український ведучий шоу “Говорить вся країна” Олексій Суханов в цьому році відзначив круглу дату. Чоловікові виповнилось 50 років.

Улюбленець мільйонів глядачів зазвичай постає перед численною аудиторією в брутальному та мужньому образі. Чоловік завжди носить коротку стрижку і має невелику бороду. Саме таким його звикли бачити прихильники.

Втім, фірмовий стиль був із ведучим не завжди. Днями Олексій Суханов пригадав часи, коли його волосся було.. довгим і гладеньким, немов шовк.

На своїй сторінці в Instagram Суханов оприлюднив світлину з минулого. На ній телеведучий постав у незвичному образі. Головною його родзинкою стало… довге волосся темного кольору. Помітно, що в зачісці Олексія присутня і кольоровий червоний локон.

Було діло. Спогади минулого життя – підписав світлину ведучий.

Суханов не повідомив, в якому році і з якої нагоди була зроблена ця світлина. Також залишилось невідомим, чи це його справжнє волосся, чи чоловік просто вдягнув перуку.

Чудернацька зачіска зробила Олексія Суханова дуже схожим на австрійську поп-співачку Кончіту Вурст. Ця жіночка з бородою у 2014 році представляла Австрію на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення”. Імовірно, саме в той час і було зроблено фото перевтіленого в бородату жінку Суханова. Принаймні, вийшло дуже схоже.

До речі, Олексій Суханов і на екрані, і реальному житті є досить емоційною людиною. В свої 50 років він все ще вірить у казку і любить перечитувати улюблену книгу “Маленький принц”.

А ще ведучий одного разу поділився дієвою порадою, як швидко подолати депресію. На його думку – треба хоча б раз на день робити одну добру справу. І допомагати тим, хто цього потребує.

Нові статті

Схожі статті

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.

З’явився, не запилився: Олег Винник повернувся на сцену – нішу “повелителя вовчиць” застовбив за собою

Олег Винник повертається з новою піснею "Мої люди": символ підтримки в часи випробувань для України та шанс на новий початок для артиста, що тривалий час мовчав.