Вітвіцька забула свої туфлі, а Гринчук назвав Україну Сполученими Штатами. Відомі казуси ведучих в ефірі

Життя українських телеведучих повʼязане із багатьма непередбачуваними ситуаціями. Деякі з них потрапляють в прямі ефіри та стають приводом для обговорення у глядачів.

Конфузи під час прямих ефірів на телебаченні трапляються не так вже й рідко. Ведучі та знімальна команда реагують на них по-різному. Але попри деякі складнощі продовжують вести програми.

Форс-мажори і непередбачувані ситуації неодноразово траплялись і в ефірах українського каналу “1+1”. Про зуб Марічки Падалко і запальний сценарій Сенічкіна ми вже писали раніше. Тепер же давайте пригадаємо, в яку незручну ситуацію потрапила Соломія Вітвіцька, та як назвав Україну Святослав Гринчук.

Казус від Соломії Вітвіцької

44-річна телеведуча “ТСН” Соломія Вітвіцька одного разу потрапила в дійсно незручну ситуацію. Вона під час читання сюжету новин зняла туфлі, сидячи за столом і… забула їх взути назад.

Вітвіцька сподівалась, що за ширмою столу цього ніхто не помітить, але не врахувала, що з одного боку стіл був… відкритий.

В певний момент знімальна камера повернула таким чином, що сотні глядачів по той бік екрану змогли побачити босоногу Вітвіцьку. Її туфлі при цьому стояли поряд зі стільцем, на якому сиділа під час ефіру ведуча.

Соломія Вітвіцька вела ефір новин босоніж
Соломія Вітвіцька вела ефір новин босоніж

Вітвіцька відреагувала на цю ситуацію з гумором. І зазначила, що багато жінок знімають туфлі під столом – особливо, якщо вони на високих підборах.

Сполучені Штати від Святослава Гринчука

39-річний ведучий “ТСН” і “1+1 Марафон” одного разу також втрапив у халепу. В одному зі студійних ефірів він зробив кумедну обмовку, вимовивши замість Сполучених Штатів Америки – Сполучені Штати України.

Святослав Гринчук зробив обмовку про Сполучені Штати України
Святослав Гринчук зробив обмовку про Сполучені Штати України

Втім, Гринчук дуже швидко виправився, але уривок з цього випуску новин все одно потрапив до соцмереж і через короткий час став вірусним. Його переглянули тисячі глядачів і залишили під роликом багато кумедних коментарів.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.