31-річна Марія Яремчук розкрила таємницю: хто насправді розповів всій Україні про те, що вона стала мамою?

31-річна співачка Марія Яремчук заговорила про головного пліткаря в своїй родині. Дівчина розповіла, хто насправді стоїть за чутками про те, що вона народила дитину Олександру Пономарьову.

Життя сучасних українських зірок завжди повʼязане з численними плітками та пересудами. Буває так, що чутки про особисте створюють не пересічні люди, а ті, хто наближений до зірки. Та й навіть більше – має із знаменитістю родинні стосунки. Саме такий випадок трапився в житті доньки славетно відомого естрадного співака Назарія Яремчука.

31-річна Марія Яремчук цього року зіштовхнулась із великою кількістю фантазій та вигадок щодо… своєї вагітності та народження сина. Останнім часом в соціальних мережах та ЗМІ стала поширюватись інформація – нібито Марія Яремчук народила хлопчика від співака Олександра Пономарьова. Чи так це насправді і хто був першоджерелом цих пліток?

Звідки пішли плітки про дитину від Пономарьова?

Марія Яремчук вважає, що першим розповсюджувати плітки про те, що вона народила сина Олександру Пономарьову – розпочав її названий брат по батьку, Дмитро Яремчук. Цей хлопець народився в першому шлюбі Назарія Яремчука і за життя голови родини добре товаришував з молодшою сестрою.

Марія Яремчук з братами: були часи, коли вони всі добре товаришували
Марія Яремчук з братами: були часи, коли вони всі добре товаришували

Після смерті Назарія Назаровича в 1995 році стосунки між його дітьми від різних шлюбів зіпсувались. Причиною, як це завжди буває, стала спадщина. Врешті решт Марії дісталась від батька нерухомість, Дмитро ж отримав права на творчу спадщину Назарія Яремчука.

Коли старший брат почав розпускати чутки про нібито народження племінника, який цілком може бути сином Олександра Пономарьова – Марія відразу сприйняла це доволі жорстко. В одному зі своїх інтервʼю дівчина заявила, що її названий брат Дмитро роками користувався роялті з татових пісень, а їй з цього прибутку не перепадало ні копійчини.

Зараз Марія Яремчук не спілкується зі зведеним братом Дмитром. Вона навіть не привітала його з народженням дитини. Саме через образу на неї брат, імовірно, вирішив вдатись до ось таких інсинуацій та розповсюдити плітки про її материнство.

Співачка обурена такою поведінкою родича і дуже засмучена тим, що її особисте життя винесли на широкий загал. Яремчук зазначила, що подібні чутки руйнують її особисте життя, адже справжньому батькові її сина вкрай неприємно читати нічим не обґрунтовану інформацію.

До того ж, ці плітки можуть серйозно зіпсувати репутацію і їй самій, і Пономарьову.

Марія Яремчук попросила українське суспільство не довіряти пліткам
Марія Яремчук попросила українське суспільство не довіряти пліткам

Марія Яремчук закликала українське суспільство не вірити усім пліткам, за якими немає жодного правдивого факту.

Нові статті

Схожі статті

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?