“Ми з нею подружки”: 46-річна Лідія Таран розповіла, чи складно їй виховувати доньку та чи досі самотня

Лідія Таран розповіла про виховання 16-річної доньки, яка народилась у шлюбі з Андрієм Доманським та чи знайшла собі чоловіка. Невже серце телеведучої зайняте?

Відома ведуча каналу 1+1, Лідія Таран, поділилася новими подробицями свого особистого життя. Вона розповіла про своє становище у вихованні доньки та про особисті стосунки. Лідія зазначила, що в даний момент перебуває у дружніх стосунках з дочкою Василиною. Зірка зазначила, що зараз їх стосунки можна описати як дружні, оскільки донька перебуває в підлітковому віці.

Лідія зазначила, що в теперішній час донька іноді навіть більше виховує її, ніж навпаки. Лідія також згадала, що Василина активно спілкується з батьком і всіма своїми друзями, що полегшує їй завдання у вихованні.

Лідія Таран зізналася, чи складно їй самій виховувати доньку та чи знайшла кохання
Лідія Таран зізналася, чи складно їй самій виховувати доньку та чи знайшла кохання

Окрім цього, Лідія поділилася інформацією про своє особисте життя, зокрема, про відсутність коханого чоловіка в даний момент. Вона зазначила, що наразі не має романтичних стосунків, але активно шукає потенційного партнера, підкреслюючи, що у пошуках не зупиниться.

У коментарях на адресу фотографій дівчинки неодноразово зазначалося, що вона має дуже велику схожість зі своїм батьком, телеведучим Андрієм Доманським. Зокрема, підписники підкреслюють, що дівчинка виглядає як справжня копія свого батька.

Лідія Таран зізналася, чи складно їй самій виховувати доньку та чи знайшла кохання
Лідія Таран зізналася, чи складно їй самій виховувати доньку та чи знайшла кохання

Нагадаємо, що Лідія Таран і Андрій Доманський були у цивільному шлюбі протягом чотирьох років. Після завершення їхніх стосунків ходили чутки, що розрив між ними був спровокований зрадою з боку Доманського та чи правда це – невідомо.

Лідія Разом із донькою під час повномасштабного вторгнення виїхали з України та наразі перебувають у Франції. Схоже, що повертатись додому вони не планують, адже вже двоє адаптувались, донька навчається, а Лідія є спеціальним кореспондентом з-за кордону.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?