Каменських заручилася підтримкою мами і привселюдно звернулася до хрещеної Алли Кудлай: “заява” у відповідь

Українська співачка Настя Каменських із своєю мамою Лідією записала публічне звернення до своєї хрещеної, Алли Кудлай. Про що сказала і чого побажала похресниця 70-річній виконавиці?

23 липня народна артистка України Алла Кудлай відзначила 70-річчя. З нагоди особистого свята ця чарівна українська жінка вперше за довгий час дала відверте інтервʼю і побувала в гостях у ведучого Олексія Суханова. Він присвятив зірці української естради цілий спецвипуск під назвою “Секрети молодості та самотності Алли Кудлай”.

Під час програми, яка тривала майже годину, в ефір вийшла і відома виконавиця Настя Каменських, яка є похресницею Алли Петрівни. Вона зʼявилась в студії онлайн і з великого екрану привітала улюблену хресну із 70-річним ювілеєм.

Поряд з Настею в цей час перебувала і її рідна мама Лідія – кума Алли Кудлай. В своїй вітальній промові дівчата звернулись до іменинниці та побажали їх залишатись такою ж запальничкою і завжди мати успіх в творчості.

Настя Каменських у вітанні зазначила, що дуже пишається хрещеною мамою і назвала її талановитою співачкою. Приєдналась до вітальних слів доньки і Лідія Каменських. Жінка розповіла, що в її памʼяті – дуже багато теплих, родинних моментів, повʼязаних із Аллою Кудлай.

Безпосередньо перед тим, як відеопривітання від родини Каменських зʼявилося в ефірі програми, Алла Кудлай розповіла, як вона ставиться до того, що її похресниця виконує російськомовні пісні. На думку народної артистки, це – особиста справа і вибір самої Насті.

Настя Каменських поряд з хрещеною Аллою Кудлай
Настя Каменських поряд з хрещеною Аллою Кудлай

Кудлай вважає, що в кожної людини – своє бачення свого майбутнього і теперішнього.

Я дуже люблю Настю. Вона талановита дівчинка – зізналась Алла Петрівна.

До речі, на початку повномасштабного вторгнення був період, коли Настя Каменських відмовилась виконувати свої російськомовні хіти минулих років.

Настя Каменських з двома мамами: рідною і хрещеною
Настя Каменських з двома мамами: рідною і хрещеною

Але вже через рік, у червні 2023-го, під час відвертої розмови із Машею Єфросиніною Каменських змінила власну думку. Виконавиця зазначила, що не бачить нічого поганого в тому, щоб співати російськомовні хіти із свого старого репертуару за кордоном.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?