“Моя рука більша, ніж вони”: Ектор Хіменес-Браво більше не може приховувати поповнення – це вперше у його 52

Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав поповнення в родині. Подивіться, заради кого відомий кулінар може спізнитись на зйомки "МастерШефу" і з ким проводить тепер кожен свій ранок.

Суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес Браво більше не приховує поповнення в родині. Тиждень тому, 21 липня, його улюблена собачка Лупіта народила цуценят – малесеньких брюсельских грифонів.

Кулінар розповідав, що йому довелося вперше в житті приймати пологи і від через це дуже хвилювався. Хіменес-Браво поділився купою емоцій з цього приводу. Зокрема, у соціальних мережах він повідомив: особисте задоволення йому принесло те, що він зміг спостерігати за пухнастою матусею від самого початку.

Лупіта ніжно облизувала своїх новонароджених цуциків, обнюхувала їх і взагалі не на мить не відходила. Поява новонароджених малят в оселі – справа клопітка. І хоча їх турботлива мама завжди поряд, самому Ектору теж доводиться приділяти малечі чимало уваги.

В своїй Stories Instagram шеф-кухар похвалився новими світлинами із маленькими цуценятами та Лупітою. Малята лежать поряд з мамою на темно-бордовій подушці, цілком задоволені життям та ласують молочком.

 

Ектор Хіменес-Браво показав цуценят
Ектор Хіменес-Браво показав цуценят

Тепер наш ранок виглядає так – повідомив щасливий господар цуценят

Також Ектор Хіменес-Браво порівняв розмір новонароджених зі… своїм власним кулаком. І виніс свій вердикт: мовляв, цуцики настільки маленькі, що можуть і в руку поміститися.

Моя рука більша, ніж вони – зазначив шеф-кухар

І дійсно, дитинчата пухнастої Лупіти ще зовсім малесенькі і більшу частину часу сплять біля мами. В них – темно-коричнева шерсть, крізь яку можна помітити рожеві животики.

Ектор Хіменес-Браво показав цуценят
Ектор Хіменес-Браво показав цуценят

Миліше картини, аніж сплячі цуценята Ектора Хіменес-Браво, навряд чи можна побачити. Та й сам їх господар іноді так заглядається на цю милоту, що може… спізнитися на роботу.

Ектор Хіменес-Браво повідомив, заради кого може спізнитися на роботу
Ектор Хіменес-Браво повідомив, заради кого може спізнитися на роботу

Як зазначив у соцмережах сам шеф-кухар, якщо він спізнюється на роботу, то всім навколо треба знати – це сталось через цуценят. Бо покинути їх надовго – ну дуже складно!

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.