З букетом розкішних червоних троянд: 87-річна Ада Роговцева замилувала Мережу новим фото і своїм виглядом

Зірка українського кіно Ада Роговцева 16 липня відзначила 87-й день народження. Акторка давно пішла з театру, але у власне свято вирішила знов вийти на сцену. Подивіться, як вона зараз виглядає.

Ада Миколаївна Роговцева – відома акторка українського театру та кіно. Нещодавно в неї був день народження і його артистка вирішила відзначити на сцені.

Попри те, що пані Ада вже декілька років покинула театр і не приймала участі у виставах – вона все ж повернулась.

Вистава під назвою “Будьте як вдома”, в якій грала Ада Роговцева – це зворушлива історія про те, як турбота та бажання допомогти іншим можуть змінити життя не тільки тих, кому допомагаєш, але й твоє власне. Вона вчить глядача любити, адже кохання зможе подолати будь-які перепони.

А ще навчає робити добрі справи, не очікуючи вигоди для самого себе. тільки в такому випадку світ навколо буде потроху змінюватись на краще.

Так заведено, що після кожного спектаклю глядачі можуть підійти до улюблених акторів, подарувати їм квіти, подякувати за виставу, поспілкуватися і зробити світлину на памʼять. Одна з прихильниць Ади Миколаївни так і зробила. Любителька театрального мистецтва Олена Чупіка показала нові світлини з Адою Роговцевою після вистави.

Ада Роговцева з прихильницею після вистави
Ада Роговцева з прихильницею після вистави

На фото народна артистка України стоїть поряд із шанувальницею своєї творчості та тримає в руках розкішний букет червоних троянд. Ада Миколаївна вдягнена у світлу довгу сукню з довгим рукавом, до якої дуже личать добра посмішка і як завжди сяючі, блакитні очі. Доповнює образ артистки коротенька зачіска з укладкою.

В добірці світлин є й інші образи славетної українки Ади Роговцевої. Ось вона в тій же самій сукні, але вже без букету квітів і з довгим намистом на шиї – міцно обіймає шанувальницю.

А ось ще одне фото – Ада Миколаївна у темному кардигані, светрі та з легким шарфиком на шиї стоїть на театральній сцені. В наступному ж фото зірка театру застібнула верхній одяг і доповнила його шарфом з червоно-чорним малюнком.

Ада Миколаївна Роговцева з прихильницею
Ада Миколаївна Роговцева з прихильницею

Навіть крізь роки Ада Роговцева залишається все тією ж чарівною жінкою, яка полонила серця багатьох глядачів і театралів.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.