Посмішка одна на двох: 30-річна дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама – це теща співака

Катерина Репяхова не забуває про свою сім'/ та постійно проводить з нею час, не забувати ділитись цим у своєму Instagram. Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама-красуня.

Катерина Репяхова, яка здобула популярність завдяки своєму блогу в Instagram, швидко привернула увагу відданих підписників після того, як її медійні стосунки з відомим українським артистом Віктором Павліком стали публічними. Вони офіційно узаконили свої стосунки в 2020 році.

У своєму Instagram Катерина опублікувала знімок усміхненої матері, на якому можна побачити, що вона випромінює тепло і енергію. Окрім того, вона зазначила, що останнім часом її мама отримує безліч компліментів з приводу значної втрати ваги.

Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @repyahovakate
Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама. Фото з Instagram @repyahovakate

30-річна блогерка нещодавно раніше розповідала, що її дитинство було наповнене достатком, любов’ю, підтримкою і повагою, за що вона висловлює свою вдячність матері.

Катерина раніше згадувала, що її мати завжди поважала особистий простір і ніколи не втручалася в її вибір. Мати підтримала рішення Катерини поєднати своє життя з чоловіком, який старший за неї на 18 років, і не забороняла їй цього вибору.

Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама
Дружина Віктора Павліка показала, як виглядає її мама

Катерина Репяхова завжди на честь важливого свята для себе та своєї родини ділиться цим у своїх соціальних мережах, але також робить це і в звичні дні. Блогерка любить ностальгувати та час від часу ділиться серією своїх дитячих фотографій і з теплотою згадує про щасливі моменти свого дитинства.

Бізнесвумен зізнається, що в юності їй дісталося все найкраще, адже вона мала можливість подорожувати не лише територією України, але й за її межами. Ці спогади про подорожі залишаться з Репяховою на все життя. Особливо пам’ятними для неї залишаються моменти, коли, навіть будучи підлітком, вона довіряла свої секрети матері, у той час як багато інших підлітків намагаються віддалитися від рідних.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?