Джамала заспівала в Парижі: на “Олімпійських іграх-2024” в самому серці Франції пролунав голос України

Відома українська виконавиця Джамала заспівала в самому серці Франції. Артистка завітала на "Олімпійські ігри-2024" і виконала свої хіти на сцені Українського дому.

Співачка Джамала приїхала в гості до столиці Франції. Артистка виконала свої найпопулярніші хіти зі сцени Українського дому “Volia Space” в Парижі. Він був відкритий з нагоди проведення міжнародних спортивних змагань “Олімпійські ігри-2024”.

Головна мета створення “Volia Space” – це поширення української культури, музики, національної кухні та просто інформації про життя пересічних українців у міжнародному суспільстві. Окрім Українського дому в Парижі також працюють й інші подібні клуби, створені національними збірними різних країн-учасниць Олімпіади.

Джамала була лише однією з українських артистів, які були запрошені до “Volia Space” для виступу. Окрім виконання своїх пісень співачка поспілкувалася із українцями, а також учасниками олімпійських змагань та іноземцями. Усі, хто прибув до Парижу вболівати за наших спортсменів – змогли поспілкуватись із Джамалою та послухати її найкращі пісні.

Джамала виступила на сцені Українського дому в Парижі, який відкрили з нагоди Олімпійських ігор 2024
Джамала виступила на сцені Українського дому в Парижі, який відкрили з нагоди Олімпійських ігор 2024

Серед композицій, які виконала артистка – була й “1944”, з якою вона виступила на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення 2016” і здобула для України перемогу. Також в Українському домі лунала і нова пісня виконавиці “Шлях додому”.

Джамала також презентувала широкому загалу автобіографічну кінострічку “Джамала. Пісні свободи”. Сюжет документального фільму розповідає про тернистий шлях артистки до світового визнання і популярності.

Не забула Джамала нагадати про те, що зараз відбувається в її рідній країні. Виконавиця звернулась до світової спільноти з проханням. Вона закликала іноземців якомога більше підтримувати українців та допомагати їм. Промова Джамали прозвучала на англійській мові, тому її змогли не тільки почути, але й зрозуміти багато іноземних громадян.

Продовжуйте. Будь ласка, Підтримайте нас – попрохала Джамала. – Просто будьте з нами. Дуже вам дякую.

Виступ Джамали на “Олімпійських іграх-2024” відбувся у неділю, 28 липня. Фільм, який вона презентувала після виконання пісень, став справжнім відкриттям для багатьох глядачів. Він дозволив гостям заходу глибше зрозуміти місію виконавиці та її творчу особистість.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?