“Хочеться народити”: Тіна Кароль приголомшила зізнанням про свої плани на майбутнє. Таємна мрія співачки

39-річна ікона стилю Тіна Кароль заговорила про народження другої дитини. Співачка поділилась з шанувальниками своїми планами на майбутнє і розповіла, кого ж хоче народити.

Українська поп-діва Тіна Кароль зазвичай приховує від широкого загалу власне особисте життя. З моменту смерті її єдиного коханого чоловіка Євгена Огіра пройшло вже 11 років, але красуня за цей час так і не вийшла заміж.

За ці роки їй приписували багато романів із різними чоловіками. Взагалі, до особистого життя Кароль прикута увага усього суспільства. Подейкували, що в співачки були відносини із впливовим бізнесменом, а потім – з молдавським співаком Даном Баланом і гітаристом Антоном Поповим.

Незважаючи на купу пліток Тіна Кароль в свої 39 років все ще одинока. Увесь свій час вона присвячує роботі і єдиному сину Веніаміну, якого народила в шлюбі з продюсером Євгеном Огіром. Також у вільний від побутових клопотів час артистка займається йогою.

Численні шанувальники Тіни Кароль завжди хотіли б знати більше про її особисте життя. Виконавиця ж пішла у мовчанку і багато років нічого не розповідала про свої плани на майбутнє. Принаймні, саме так було до недавнього часу.

Тіна Кароль розповіла про плани стати мамою
Тіна Кароль розповіла про плани стати мамою

Днями артистка вперше за довгий час вирішила поділитися деякими подробицями про особисте зі своїми шанувальниками. Сталось це під час спілкування зірки з прихильниками у соцмережах. Зокрема, Кароль повідомила, чи хоче народити дітей ще.

Наразі точно невідомо, чи перебуває Тіна Кароль з кимось у серйозних стосунках. Усі романи, які їй приписували раніше – вона спростовувала. Втім, днями поп-діва неочікувано заговорила про… поповнення в родині.

В профілі TikTok Тіна оприлюднила відео, де відповідає на питання користувачів. В ньому співачка приділила увагу обурливим коментарям на свою адресу. Хейт щодо зовнішності та творчості її давно вже не турбує. Адже артистка навчилась реагувати на нього спокійно і навіть з гумором.

Під оприлюдненим відео один з підписників припустив, що Тіна Кароль займається йогою не сама – за неї це робить дублер. Ба більше, її струнка фігура – це запорука не щоденних тренувань, а… прийому препарату “Оземпік”.

Зірка тільки розміялася, побачивши закиди хейтерів і спростувала ці плітки. А потім неочікувано розсекретила цікаву інформацію про себе. Тіна Кароль зазначила, що прийом хімічних препаратів – точно не для неї. Бо в неї є плани на материнство.

Мені ще хочеться когось народити. Красиве, гарне, маленьке – відверто зізналась артистка

Кого саме хоче народити і чи планує зробити це в найближчому майбутньому – Кароль не повідомила.

Користувачі були приємно здивовані таким зізнанням жінки. Вони побажали Тіні скорішого поповнення в родині.

Нові статті

Схожі статті

Закуска на зиму є! Як приготувати фантастичний салат з баклажанів – швидко й просто. Покроковий рецепт

Обов'язково приготуйте цей салат із баклажанів на зиму - вийде нереально смачно та найголовніше просто і швидко. Рецепт, який будуть просити всі ваші сусіди.

3 інгредієнти і вуаля – вечеря подана! Рецепт оладок із сиром та цибулею – вийде смачніше, ніж ви думаєте

Впевнені, що ви ніколи не куштували цю страву, тож зараз саме час її приготувати: покроковий рецепт оладків із вчорашніх макаронів із сиром і цибулею.

Старший брат Веніаміна: як 39-річна Тіна Кароль ставиться до позашлюбного сина свого покійного чоловіка

Світ шоу-бізнесу — це не тільки яскраві концерти і гарні емоції. Він приховує велику кількість таємниць, які іноді виходять назовні і стають для багатьох шанувальників справжньою несподіванкою.

“Олексія хотіли назвати Катею”: Позитив здивував зізнанням про сестру-близнючку, що старша на 10 хвилин

Український співак Олексій Завгородній, більш відомий фанатам як Позитив – розсекретив деякі цікаві подробиці свого народження. Виявилося, що батьки хотіли назвати його… Катею.