Разом 18 років: Ірина Федишин показала свого чоловіка у річницю шлюбу та розповіла, на що він для неї пішов

Вони у шлюбі вже 18 щасливих років, але як познайомилась Ірина Федишин із своїм чоловіком Віталієм Човником, з яким вони виховують двох дітей? Все банально просто але не менш цікаво

Знайомство відомих зірок зі своїми обраницями чи обранцями завжди досить цікаве та привертає до себе багато уваги. Українська співачка Ірина Федишин розповіла, як познайомилась зі своїм чоловіком.

Знайомство Ірини Федишин з Віталієм Човником

Зі своїм обранцем співачка познайомилась ще у студентські роки, коли відвідувала різні фестивалі та виступала на корпоративах зі своїми власними піснями та музикою, які писала сама. На той момент Віталій, працював музичним редактором у місті Івано-Франківськ. Вони познайомились на одному з заходів, де чоловік запропонував співачці співпрацю.

За словами Ірини, чоловіку настільки сподобалась її музика, що він підійшов до неї познайомитись і запропонувати допомогу у тому, щоб крутити її пісні на радіостанції. Після знайомства чоловік декілька разів дзвонив Ірині й вона не розуміла, як вони будуть спілкуватися, якщо живуть у різних містах.

Ірина Федишин показала свого чоловіка у річницю шлюбу та розповіла, на що він для неї пішов
Ірина Федишин показала свого чоловіка у річницю шлюбу та розповіла, на що він для неї пішов

Майбутній чоловік Ірини від початку бачив у ній зірку великої сцени, йому дуже подобались пісні співачки й він був у захваті від її таланту та став її продюсером. В процесі будування кар’єри артистки, Віталій закохався у молоду жінку та у них швидко закрутився роман. Вже за пів року чоловік наважився на серйозний крок у їх стосунках, та освідчився Ірині Федишин у ресторані, коли вони прийшли на “звичайну” вечерю.

Ірина із захватом розповідала, що вона нічого не підозрювала, вони просто прийшли повечеряти та в якийсь момент Віталій покликав офіціанта, і той виніс Ірині великий букет квітів та золоту обручку.

Скільки дітей у зіркового подружжя?

У подружжя народилося двоє дітей – Олег та Юрко, які зростають у люблячій та щасливій родині. Подружжя розповідає, що не проти майбутнього поповнення в сім’ї, адже вони не бояться, що це буде шкодити кар’єрі чи їх особистому життю.

Ірина Федишин показала свого чоловіка у річницю шлюбу та розповіла, на що він для неї пішов
Ірина Федишин показала свого чоловіка у річницю шлюбу та розповіла, на що він для неї пішов

Нові статті

Схожі статті

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.

Всі знають її як бабусю в хустинці: мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь кардинально змінила імідж поза сценою

Інна Білоконь постає в яскравому образі в балеті Вєрки Сердючки, але насправді акторка виглядає зовсім не так, як ми звикли її бачити і виглядає значно молодшою,