Вона – у суцільному купальнику, він – у плавках. У мережі показали пляжні знімки Володимира Кличка з донькою

48-річний український спортсмен Володимир Кличко в грудні 2014 року вперше став батьком. В мережі показали, як зірковий батько проводить час на морі з єдиною донькою. Ця дівчинка схожа на янголятко.

Відомий український боксер то молодший брат київського мера Віталія Кличка, Володимир за свої 48 років лише один раз став батьком. Доньку йому народила американська акторка Гайден Панетьєррі.

Їх пара була разом 9 років, але за цей час боксер так і не повів свою обраницю під вінець. Жили вони цивільним шлюбом, а їх спільна донька народилася 9 грудня 2014 року. Щасливі батьки обрали для дівчинки рідкісне подвійне імʼя: Кая-Євдокія.

Для Володимира Кличко дитина стала первістком і він, як турботливий батько – намагався проводити із маленькою донечкою увесь вільний час. Водночас із тим, молода мама Гайден Панетьєррі не змогла подолати самотужки післяпологову депресію і… захопилася наркотиками. Гайден дуже переймалася через те, що після пологів в неї зʼявилася зайва вага.

Володимир Кличко з рідною донькою
Володимир Кличко з рідною донькою

В 2018 році зʼявилася інформація про погіршення стосунків між Володимиром Кличко та мамою його єдиної донькі. Згодом подружжя повідомило офіційно, що вони розлучаються.

Головною причиною розставання пари стали шкідливі звички Панетьєррі. За декілька років жінка так і не змогла подолати наркотичну залежність.

Маленька донька після розлучення залишилася жити з батьком Володимиром Кличком. Він присвячує дівчинці увесь свій вільний час та проводить разом з Каєю-Євдокією відпустку.

Володимир Кличко виявився турботливим і дбайливим татусем. Він прищепив дівчинці любов до верхової їзди, а ще – привчає 9-річну донечку до водних процедур. В мережі показали світлину, на якій Володимир проводить час із нею біля моря.

Володимир Кличко з донькою
Володимир Кличко з донькою

Кая-Євдокія вдягнена у рожевий закритий купальник, а на маленьких ручках помітні надувні рукавчики для плавання. Поряд з маленькою принцесою у чистій воді стоїть і її знаменитий татусь-спортсмен. Він – з оголеним торсом та в купальних шортах темного кольору. Батько дбайливо тягне руку до маленької дівчинки, яка намагається робити невпевнені кроки у морській воді.

Раніше Володимир Кличко розповідав, що його донечка росте дуже щасливою дитиною. В неї є можливість подорожувати світом та відчувати безмежну турботу та любов батьків.

До речі, її мама Гайден Панетьєррі змогла взяти себе в руки, пройти курс реабілітації і почала налагоджувати стосунки з донечкою.

Нові статті

Схожі статті

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.