Узелков не підпадає під критерії? Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови

Після розставання, спортивне екс-подружжя, Марина Боржемська та Вʼячеслав Узелков, багато розповідати один про одного. Жінка в свою чергу зізналась, що має певні умови до наступного чоловіка.

Після 20 років шлюбу відоме українське подружжя В’ячеслав Узелков та Марина Боржемська у 2018 р. заявили про своє розлучення.

Пара пережила багато падінь та влетів, у них народилося двоє дітей і вони здавались ідеальними чоловіком та дружиною, які мають чудову родину. Проте це все виявилось казкою, адже в сім’ї останнім часом були непорозуміння та конфлікти. Попри усі плітки, що у Вʼячеслава зʼявилась коханка, він відповів, що для нього сімʼя – це найголовніше і для кожного чоловіка, його дружина повинна бути найкращою, а він однолюб, тому Марина була найкращою жінкою у його житті.

Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови
Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови

Чому Боржемська та Узелков розлучились?

З часом подружжя почало розповідати про “підводні камені”, які спонукали їх до розлучення. Боржемська розповіла, що пішла від чоловіка після великого скандалу, зрозумівши, що більше не хоче з ним продовжувати своє життя і краще закінчити ці стосунки. Також жінка додала, що тривалий час оплачувала комунальні рахунки за квартиру, в якій мешкала родина. На одному з інтерв’ю, Марина зізналась, що взагалі не хоче бути наодинці з ексчоловіком, адже вона його боїться і сказала, що вони зустрінуться або в присутності адвоката або у нотаріуса.

В’ячеслав Узелков теж не став мовчати й розповів приголомшливу історію, що не спілкувався зі своєю матір’ю 20 років поки перебував у шлюбі з Боржемською, і закликав шанувальників “робити висновки”, чому так склалося. Спортсмен привітав свою мати з днем народження та виклав фото в Instagram де написав, що його наче щось затьмарило і він не міг дивитись в очі своєї матері. Після розлучення він купив букет квітів та приїхав до рідної мами й з опущеними очима вибачався перед нею, а вона в ту ж хвилину пробачила своєму синові та сказала, що дуже його любить не звертаючи уваги на усі негаразди.

Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови
Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови

За якого чоловіка Боржемська готова вийти заміж?

Після цього шлюбу Марина Боржемська зрозуміла, що таких стосунків більше не хоче та коли їй поставили питання, щодо чоловіків які їй подобаються, вона розповіла, що надає перевагу емпатичним та розумним чоловікам, і їй важливо щоб її обранець був впевненим у собі та відповідав за свої слова і дії, а також був рішучим та мав гарне почуття гумору.

Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови
Марина Боржемська розповіла, за якого чоловіка вийде заміж: є умови

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?