39-річний Остапчук розповів, чи спілкується з дітьми від першого шлюбу з красунею-перекладачкою: їх двоє

Життя 39-річного ведучого Вови Остапчука не стоїть на місці. Навесні він одружився втретє на Катерині Полтавській, а зараз чекає третю дитину. Та й про двох діточок від першого шлюбу – не забуває.

Ведучий Володимир Остапчук поспілкувався у соціальних мережах зі своїми шанувальниками. Він відповів на питання щодо особистого життя, які зараз хвилюють суспільство.

Декілька днів тому Остапчук та його молода дружина – журналістка Катерина Полтавська розповіли про те, що знаходяться в очікуванні дитини. Зараз Катерина знаходиться майже на 5 місяці вагітності. Щасливі майбутні батьки поки що не знають, хто саме в них народиться.

Подружжя вже обрали імена для дівчинки та хлопчика, але розкривати їх поки що не стали. Щодо статі майбутньої дитини, то Остапчук заявив, що вони з коханою Катериною обовʼязково її розсекретять. Саме заради цього вони незабаром проведуть гендер паті.

Володимир Остапчук розповів, як допомагає вагітній Полтавській по дому
Володимир Остапчук розповів, як допомагає вагітній Полтавській по дому

Користувачі поцікавились, чим наразі Володимир допомагає Каті, окрім приготування їжі. Ведучий повідомив, що він і він і одяг може попрасувати, і попрати речі, і прибратися, якщо це треба.

Після таких відвертих зізнань в користувачів виникло ще одне питання – чи не забув майбутній татусь про те, що в нього є ще двоє старших дітей від першого шлюбу? І чи приділяє ведучий їм зараз увагу?

Звичайно – без вагань відповів Остапчук

Він також зазначив, що із колишньою дружиною Оленою Войченко вони домовились про те, що він не буде оприлюднювати фото сина та доньки в соцмережах.

Володимир Остапчук розповів про спілкування з дітьми від першого шлюбу
Володимир Остапчук розповів про спілкування з дітьми від першого шлюбу

Остапчук розповів, що чергова зустріч зі старшими дітьми в нього відбулась тиждень тому. Імовірніше за все, вона проходила в онлайн-форматі, адже відомо, що його донька та син разом з мамою наразі мешкають за кордоном.

11-річна Емілія вже зовсім доросла. 6-річний син Еван-Олександр здивував зіркового татуся своїми знаннями англійської мови. Вова Остапчук зазначив, що він сам в 6 років навіть українською мовою не міг так добре читати.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?