“Моя фішка”: Наталія Могилевська прокоментувала пластичну операцію на своєму носі і показала його кінчик

Отримати відповіді на хвилюючі запитання від зірок мріють багато фанатів. Знаменитості іноді дозволяють це зробити у соціальних мережах. Нещодавно сеанс відповідей влаштувала і Наталія Могилевська.

В понеділок, 29 липня, співачка Наталія Могилевська після розкішного відпочинку на Чорному морі в Одесі вирішила поспілкуватися зі своїми шанувальниками. В Stories Instagram артистка оприлюднила світлину з яскравим макіяжем, розпущеним волоссям і ніжним манікюром.

Обличчя Могилевської на цій світлині постає крупним планом і тому можна помітити ідеальні риси і бездоганно чисту, сяючу шкіру. Один з користувачів соцмереж написав до фото коментар, на який Могилевська вирішила відповісти особисто.

У вас гарна пластика носа – зазначив підписник артистки.

На це українська виконавиця відповіла, що форма носа – це головна особливість її зовнішності. Звісно, Могилевська вже давно змирилася з тим, що в неї ніс неправильної форми та сприймає це скоріш як дар і особливість. Співачка також зазначила, що ніколи не буде робити пластичні втручання і щось виправляти. Тим самим вона спростувала припущення шанувальника.

Раніше Наталія Могилевська зізнавалась, що в неї є декілька секретів краси. Вони допомагають артистці підтримувати жіночу красу і не старішати. Один з цих секретів – регулярна фізична активність. Нещодавно виконавиця розпочала марафон схуднення і розповіла, що зараз тренується по 3-6 разів на добу.

Наталія Могилевська розповіла, чи насправді робила пластику носа
Наталія Могилевська розповіла, чи насправді робила пластику носа

Декілька років тому Могилевській під час участі в шоу “Танці з зірками” вдалося схуднути на 15 кг всього лише за 3 місяці.

Серед інших секретів гарного вигляду співачки: позитивне мислення, правильне харчування, здоровий спосіб життя та віра в себе.

Втім, на думку Наталії Могилевської — іноді можна дозволити собі розслабитись та забути про дієти. Наприклад, під час відпочинку з родиною на морі, з якого вона нещодавно повернулася.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?