Як виглядають пальці Тіни Кароль на ногах: поп-діва підкреслила красу трендовим педикюром на літо 2024

Поп-діва української сцени Тіна Кароль продемонструвала ніжний педикюр на красивих ніжках. Подивіться, який колір нігтиків в трендах влітку 2024 року. Можливо, він сподобається і вам.

Популярна українська співачка Тіна Кароль приваблює суспільство не тільки своєю творчістю. Бездоганна зовнішність артистки та розкішні наряди створюють навколо неї ареал жіночності і гармонії, які ваблять не менше, ніж чарівне виконання пісень.

Тіна завжди обирає для себе одяг модних брендів, а в її гардеробі — багато дорогих і стильних речей. Не менш важливою деталлю зовнішності публічної людини є доглянуті нігтики. Причому не тільки на руках, але й на ніжках. Жіночі педикюр особливо важливий влітку, коли пальці ніжок відкриті і знаходяться на виду в багатьох оточуючих.

Тіна Кароль показала модний педикюр цього літа
Тіна Кароль показала модний педикюр цього літа

Тіна Кароль показала, який педикюр вона обрала для літа 2024 року. Співачка зробила для Stories Instagram яскраве літне фото на тлі врожаю яблук зі свого саду. Стиглі та соковиті фрукти складені невеличкою купкою посеред зеленої і залитої літнім сонечком трави. В кадр потрапили і доглянуті ніжки Тіни Кароль із ніжно-рожевим педикюром. Цей колір нігтиків вже багато років залишається на хвилі модних трендів і пасує до будь-яких стильних образів.

Рожеві нігтики чудово виглядають і поряд з натюрмортом з яблук – як на фото української співачки, так і на пляжі чи світському заході.

Прозорі рожеві кольори для педикюру – вічна класика, яка ніколи не виходить з моди. Вони приємні на вигляд. До того ж, коли нігтики на ногах трохи відростають – це залишається непомітним. Адже ніжно-рожевий тон практично зливається с природним кольором нігтів.

Ніжно-рожевий дизайн нігтів на ніжках Тіни Кароль – це один з ключових модних трендів цього літа. Він ідеально підходить до одягу різних стилів та чудово доповнить будь-який літній образ. На нігтях його майже непомітно і тому створюється ефект природності і натуральності.

Нові статті

Схожі статті

Колишній міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відкрив секрет гуцульської кухні: авторський рецепт баноша

Колишній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба знову підкорює Instagram своїми кулінарними шедеврами та пояснив, як правильно готувати банош.

Термінове звернення Катерини Осадчої: “Якщо не перейдете на українську, наступними будуть наші діти”

Українська телеведуча Катерина Осадча звернулася до своїх підписників через Instagram Stories із важливим закликом щодо мови спілкування з дітьми.

Копія мами, а зачіска – татусева: Віталій Козловський вперше показав обличчя 7-місячного сина Оскара

39-річний український співак Віталій Козловський наприкінці вересня вперше показав обличчя маленького синочка Оскара. На кого малюк схожий більше – на маму чи татуся?

Сенсація! Інна Білоконь, відома як мама Вєрки Сердючки, розповіла подробиці життя поза відомим образом

Відома акторка Інна Білоконь, яка вже багато років грає роль "мами" Вєрки Сердючки, нещодавно отримала новий статус у житті — вона стала бабусею.