Павло Зібров, Софія Ротару, Алла Кудлай зізналися, які у них пенсії в грн: “Кіт наплакав чи панська краса”

Деякі зіркові українці вийшли на пенсію і тепер отримують допомогу за віком від держави. Чи вистачає пенсії на життя Аллі Кудлай, Павлу Зіброву та Софії Ротару і скільки їм платять взагалі?

Серед відомих представників українського шоу-бізнесу є зірки, які вже вийшли на пенсію. До них належать 70-річна народна артистка Алла Кудлай, 67-річний співак Павло Зібров та 76-річна легенда сцени Софія Ротару. Скільки їм платить держава в гривнях?

Алла Кудлай

Народна артистка України Алла Кудлай нещодавно здивувала розміром своєї пенсії. Вона зізналась, що зараз живе лише на пенсійні виплати від держави. Їх розмір настільки мізерний, що й говорити соромно.

Алла Кудлай розповіла про мізерну пенсію
Алла Кудлай розповіла про мізерну пенсію

Співачці не вистачає пенсії на те, щоб покрити усі свої розходи. А їх в неї чимало з огляду на творчу діяльність, якою вона продовжує займатися.

Кудлай зазначила, що на одну лише оренду концертного залу в палаці “Україна” її команді потрібно десь 800 тисяч гривень. Тому маленька пенсія тут їй точно не допомагає. Точну ж суму виплат від держави артистка розкривати не стала. Пояснила свою позицію, що їй просто соромно називати розмір пенсії.

Павло Зібров

Павло Зібров розсекретив розмір пенсії
Павло Зібров розсекретив розмір пенсії

На відміну від своєї подруги Алли Кудлай співак Павло Зібров виявився більш відкритим і назвав точну суму своєї щомісячної пенсії. Вона становить 7500 гривень. Артист розповів, що пенсію йому нараховували за вислугою років. Також в нього є надбавка від держави у розмірі приблизно 20% за статус народного артиста України.

Софія Ротару

В 76-річної Софії Михайлівни Ротару – одна з найвищих пенсій серед усіх інших колег.

Софія Ротару назвала розмір пенсії
Софія Ротару назвала розмір пенсії

Одного раз український продюсер Володимир Бебешко розповів, що фінансові справи у співачки – повністю налагоджені. У грошах Ротару точно нестачі не знає. Адже пенсія в неї — ну дуже велика.

Її сума становить приблизно 15 тисяч гривень. Вдвічі більше, аніж у володаря пишних вус, Павла Зіброва.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?