“Створює дітей з однієї спроби”: 39-річний Володимир Остапчук хоче п’ятеро дітлахів “остапченят”

Володимир Остапчук скоро буде багатодітним батьком, адже його дружина Катерина вагітна та він має двох дітей від першого шлюбу, але це ще не кінець - в планах мати пʼятьох.

Молоде подружжя, Володимир та Катерина Остапчуки, перебувають в очікуванні поповнення в родині. Нещодавно вони поділилися з шанувальниками трепетним відео, в якому Катерина, з округлим животиком, оточена підтримкою та любов’ю чоловіка. Наразі, пара розкрила найцікавіші деталі свого шляху до вагітності, які викликали неабиякий інтерес у фанатів.

Подружжя не стало довго тримати інтригу і одразу розповіло, що досягло бажаного результату з першої спроби. Катерина не стала приховувати інформацію і прямо зазначила, що вагітність настала одразу.

Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @poka.tya
Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @poka.tya

Катерина також зізналася, що зверталася до лікаря для визначення часу овуляції, медики повідомили, що в той місяць овуляція не відбудеться і, відповідно, не слід очікувати вагітності. Проте, як виявилося, овуляція трапилася пізніше, що стало справжнім сюрпризом для пари.

Також Володимир Остапчук нещодавно поділився своїми планами щодо розширення сім’ї. На своїй Instagram-сторінці він повідомив про свої наміри щодо кількості дітей, яких він хоче мати.

Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @voca_ostapchuk
Володимир Остапчук зізнався, скількох дітей хоче від нової дружини. Фото з Instagram @voca_ostapchuk

Остапчук вже є батьком двох дітей: дочки Емілії та сина Евана-Олександра. На даний момент його нова дружина, Катерина Остапчук, очікує на появу їхньої наступної дитини.

Шоумен опублікував відео з УЗД, на якому видно майбутню дитину. У відповідь на питання, чи це буде остання вагітність у їхній родині, він розкрив, що має намір мати ще двох дітей. Остапчук додав, що його планам щодо розширення сім’ї сприяє бажання бути добрим батьком, і зазначив, що справжня радість від батьківства може полегшити процес вагітності.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?