Якими були весілля Тіни Кароль, Лілії Ребрик, Маші Єфросиніної, Решетніків? Фото та історія свята

Весілля українських знаменитостей завжди привертають увагу суспільства. Пригадаємо, яким був цей щасливий день в Тіни Кароль, Христини та Григорія Решетніків, Лілії Ребрик та Маші Єфросиніної.

Весілля українських зірок – це завжди подія, до якої прикута увага всього суспільства та ЗМІ. Пропонуємо пригадати, як пройшов найголовніший день в житті Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва, Лілії Ребрик і Андрія Дикого, Тіни Кароль і Євгена Огіра, Христини і Григорія Решетніків.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

45-річна телеведуча Маша Єфросиніна вийшла заміж за бізнесмена Тимура Хромаєва 21 рік тому. Пара зіграла весілля в 2003 році. Свято вийшло на славу. Марія згодом зізнавалась, що воно було найказковішим і супроводжувалося українськими піснями, національною лезгинкою і яскравим сонцем.

Весілля Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва
Весілля Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва

Маша, як справжня наречена, була вдягнена в довгу білу сукню класичного крою, з декольте-сіткою та коротенькими рукавами. На голові Єфросиніної була довга фата, а волосся ведуча зібрала в пучок.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

43-річна українська ведуча Лілія Ребрик побралася законним шлюбом із хореографом Андрієм Диким майже 13 років тому.

Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Урочиста подія в зірковій родині сталася 23 грудня 2011 року, а за декілька місяців до цього Андрій Дикий освідчився Лілії в коханні та зробив пропозицію. В листопаді 2011 пара подала заяву до РАЦСу, а через місяць відбувся їх розпис.

Згодом Лілія Ребрик розповідала, що рішення вийти заміж було усвідомленим. Пара не планувала робити своє свято гучним, але їх плани не реалізувались. Друзі влаштували Дикому і Ребрик сюрприз. До РАЦСу вони запросили гостей-журналістів і завдяки цьому фотографії з весілля змогла побачити вся країна.

Тіна Кароль і Євген Огір

Колись в 39-річної співачки Тіни Кароль була дівоча мрія: зіграти весілля на Мальдівах. Ця мрія збулась в 2008 році, коли вона разом із коханим чоловіком Євгеном Огіром таємно одружилася і відправилася у весільну подорож на ці острови.

Познайомилася ця зіркова пара за рік до весілля, у 2007 році. Через рік – побралися законним шлюбом. Офіційний розпис молодят був скромним, а церемонія реєстрації – закритою.

Тіна Кароль розповідала, що вони з Євгеном подали заяву в грудні 2007-го, а на церемонію розпису запросили лише близьких людей, батьків і свідків.

Реєстрація шлюбу Тіни Кароль та Євгена Огіра відбулася в січні 2008 року, а після цього молодята відправились в романтичну подорож на Мальдівські острови.

Вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра
Вінчання Тіни Кароль та Євгена Огіра

Відразу після повернення додому подружжя стали обмірковувати власне вінчання.

Церемонія вінчання Кароль та Огіра відбулась 15 червня 2008 року, на свято Трійці. Урочистий захід провели в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської Лаври.

Під час вінчання Тіна Кароль необережно торкнулася запаленою свічкою фати і та загорілася. Співачка швидко загасила її рукою, але оточуючі та ЗМІ побачили в цьому недобрий знак.

В цей святковий день артистка ще не здогадувалась про те, які випробування її чекають попереду. Тіна Кароль і не думала про те, що через кілька років залишиться сама, бо її коханий помре від онкологічної хвороби. Вона просто була щасливою нареченою.

Вінчання Тіни Кароль проводив ігумен Варлаам, до якого вона ходила на сповіді не один рік.

Христина і Григорій Решетніки

Знайомство Христини і Григорія Решетніків відбулось 16 років тому на телебаченні. Це був 2008 рік. Пара зустрічалась два роки, а 10 жовтня 2010 року вони побралися.

Весільні фото Христини та Григорія Решетніків
Весільні фото Христини та Григорія Решетніків

Христина в день весілля була вбрана в розкішну обтислу сукню білого кольору зі щільної тканини та прикрашену візерунком. Голову наречена прикрасила довгою фатою, край якої був декорований мереживом.

Наречений Григорій Решетнік вдяг чорний костюм, білу сорочку з чорними ґудзиками та краватку-метелик. Піджак костюму був прикрашений бутоньєрками-квітами. Вони чудово доповнювали весільний букет нареченої, який Христина тримала в руках.

Нові статті

Схожі статті

Не Надя, як думають всі: 55-річна Матвєєва розсекретила своє справжнє імʼя – “Так називають лише рідні”

Зірка СТБ Надя Матвєєва видає себе не за ту, ким є насправді - яке реальне ім'я телеведучої та чому вирішила його змінити? Подробиці особистого життя.

Воздвиження Хреста Господнього 2024: точна дата за новим стилем, що можна робити, звичаї, прикмети і забобони

Цієї суботи, 14 вересня – православні українці відзначають Воздвиження Хреста Господнього. Ця дата визначена у відповідності із новим церковним стилем, на який церква перейшла 1 вересня 2023 року.

Засвітились на тлі нічного Нью-Йорку: 43-річна Тоня Матвієнко показалась з чоловіком за кордоном (ФОТО)

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян влаштували собі романтичний вікенд у Нью-Йорку і показали, як проводять час - чи планує подружжя повертатись в Україну?

Схожі, як дві краплі води: 55-річна Інна Білоконь показала, як виглядає її донька Яна – копія мама

Багато хто знає Інну Білоконь завдяки її образу "мами" Вєрки Сердючки, але насправді акторка є люблячою дружиною та мамою - як виглядає її єдина донька?