“Він зараз живе з тою, з якою зраджував мені”: 54-річна Ірина Білик назвала, хто з її чоловіків ходив наліво

Особисте життя Ірини Білик дуже насичене та офіційно співачка була одружена лише один раз. Незважаючи на те, що зірка завжди віддана своєму партнеру - чоловіки у її житті були невірними до неї.

На початку кар’єри Ірини Білик, вона вже мала свого продюсера – Юрія Нікітіна, з яким їхня співпраця поступово перейшла в особисті стосунки. У той час співачка наповнювала концертні зали, даючи по три виступи на день, і незабаром між нею та Нікітіним з’явилися почуття, вони стали не лише партнерами по роботі, а й колегами по життю. Хоч і їхні романтичні стосунки закінчилися, Нікітін залишився продюсером Білик.

Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував
Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував

Співачка також стала матір’ю, народивши сина Гліба від манекенника Андрія Оверчука. Пара вирішила не укладати офіційного шлюбу, проте провела обряд вінчання. Незважаючи на це, їхні стосунки розпалися через три роки.

Іра дізналась, що Андрій зраджував їй, а нині він перебуває у стосунках з тією самою жінкою, з якою зраджував. Іра намагається тримати ситуацію під контролем і слідкує за тим, щоб батько її сина не зникав надовго. Вона зазначає, що хоч він і рідко бачиться з дитиною і не дуже допомагає, але це його вибір, і вона не тримає на нього зла.

Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував
Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував

Ірині Білик не довелося довго залишатися без пари. Вона закрутила пристрасний роман з хореографом Дімою Коляденком. Коляденко вирізнявся не лише своєю професійною майстерністю, але й тим, що робив свої освідчення Ірині публічними, оголошуючи свої почуття на сцені.

Таке відкрите виявлення любові вразило артистку, але також спричинило у неї сумніви. Невідомо, що саме викликало в неї страхи, але очевидно, що Дмитро надто швидко розкрив свої карти. Незважаючи на це, Коляденко не здавався і неодноразово пропонував Ірині вийти за нього заміж, даруючи їй обручки. Співачка приймала їх, але до реєстрації шлюбу не поспішала.

Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував
Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував

Її нерішучість була частково пов’язана з тим, що вона не була повністю впевнена в своєму партнері. Одного разу це невдоволення переросло в ситуацію ревнощів, коли Дмитро запідозрив її у стосунках з подругою. Виявилося, що ця подруга була донькою президента Віктора Ющенка, Віталіною. Ірина згадала, що Коляденко розлютився через те, що вона проводила час у компанії Віталіни. Хореограф сам визнав, що в той час був не зовсім розумним і надто захопленим своїми шоу та емоціями.

Незабаром Білик розпочала роман з молодшим на 16 років танцівником Дмитром Дікусаром. Пара вирушила до Бразилії, де вони вирішили святкувати своє весілля, однак відповідно до українського законодавства, цей шлюб не мав юридичної сили. Через три роки після цієї події їхні стосунки також завершились.

Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував
Ірина Білик розповіла, хто з її чоловіків їй зраджував

Довгий час після розставання з Дікусаром Білик тримала своє особисте життя у секреті. Вона не поспішала оголошувати про нові стосунки і активно шукала ідеального партнера. У 2011 році співачка знайшла чоловіка, з яким їй хотілося побудувати майбутнє. Це був Аслан Ахмадов, представник азербайджанської національності, якого Ірина вперше побачила на телебаченні і одразу відчула, що це її людина. Вона довго тримала ці стосунки у таємниці, але врешті-решт Аслан став її першим офіційним чоловіком.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?