Марина Боржемська нарешті розкрила головний секрет СТБ: чи буде 10 сезон “Зважені та щасливі”

Марина Боржемська розповіла про продовження "Зважених та щасливих". Фітнес-тренерка в соцмережах відповіла на питання фанатів, чи варто чекати на 10-й сезон найвагомішого шоу країни.

44-річна Марина Боржемська 3 роки поспіль була постійним тренером на українському проєкті “Зважені та щасливі”. З 2016 по 2019 роки фітнес-тренерка допомагала учасникам телешоу правильно та ефективно позбавлятися від зайвих кілограмів. Завдяки клопіткій роботі наставниці багато людей змогли прийти до омріяної перемоги і над собою, і в телевізійному проєкті.

Крайній сезон “Зважених та щасливих” вийшов на українському каналі СТБ наприкінці літа та на початку осені 2019 року. Загалом шоу налічує 9 сезонів. Наразі багатьох фанатів програми хвилює питання щодо продовження проєкту. Отже, чи буде 10-й сезон “Зважених та щасливих”?

Марина Боржемська розповіла, чи буде 10-й сезон Зважених та щасливих
Марина Боржемська розповіла, чи буде 10-й сезон Зважених та щасливих

Днями в Stories Instagram тренерці проєкту Марині Боржемській один з користувачів задав саме таке питання:

Чи буде 10-й сезон “Зважені та щасливі”?

Марина Боржемська надала відповідь, супроводивши її своєю світлиною із Іраклієм Макацарія. Саме він склав компанію тренерці в останньому, 9-му сезоні “Зважених та щасливих”. Також Макацарія відомий українцям як головний учасник іншого шоу: “Холостяк-6”.

Отже, Марина Боржемська зазначила, що питання щодо продовження проєкту “Зважені та щасливі” слід адресувати не їй, а, скоріше – каналу СТБ. Тренерка повідомила, що наразі їй відомо лише про те, що найближчим часом зйомки нового сезону “Зважених та щасливих” не заплановані.

Марина Боржемська зі Зважених та щасливих розповіла, чи буде 10-й сезон
Марина Боржемська зі Зважених та щасливих розповіла, чи буде 10-й сезон

До речі, Марина Боржемська співпрацювала не тільки з проєктом “Зважені та щасливі”. Жінка також працювала експертом на програмах “Все буде добре” і “Щасливі за 7 днів”. В якості зіркового тренера Боржемська зʼявилася в 6, 7, 8, та 9 сезоні “Зважених та щасливих”.

Також вона є авторкою курсу тренувань з післяродової реабілітації.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.