50-річний Андрій Данилко вперше відповів, як красиво носити чорний, щоб не виглядати “траурно”

Андрій Данилко має величезну аудиторію, адже всі знають його як Вєрку Сердючку, однак в реальну житті він суттєво відрізняється від образу співачки - чоловік надає перевагу чорному одягу. Чому так?

Андрій Данилко розкрив причину, чому його вибір одягу переважно складається з чорних речей. Його зазвичай можна побачити в такому образі: чорні джинси, светр, кепка та маска на підборідді. Проте найбільше здивування у глядачів викликала його поява на сцені у капцях. Данилко пояснив, що вже давно віддає перевагу носінню капців на ефірах через їх зручність.

Раніше він стикався з критикою з приводу цього вибору, адже багато хто вважав, що для публічних виступів краще обрати кросівки. Однак тепер, спостерігаючи за сучасними модними тенденціями, Данилко зазначає, що його вибір випередив час, оскільки він почав носити капці ще з 2005 року.

Андрій Данилко розповів, як красиво носити чорний одяг
Андрій Данилко розповів, як красиво носити чорний одяг

Данилко підкреслив, що кожного разу він з’являється перед глядачами в новому вбранні, хоча це часто залишається непоміченим, так як одяг завжди чорний.

Андрій розповів, що у нього є величезна кількість чорних речей, які він купує в мас-маркеті. Це недорога і практична альтернатива, що дозволяє йому економити на костюмах. На відміну від колег, які витрачають великі суми на костюми, які одягаються лише один раз, Данилко має зручний одяг, який є частиною його сценічного образу.

Андрій Данилко розповів, як красиво носити чорний одяг
Андрій Данилко розповів, як красиво носити чорний одяг

Шоумен зазначив, що раніше часто отримував питання про своє постійне носіння кепки, і однією з популярних версій було те, що, можливо, у нього немає волосся. Проте артист спростував ці припущення, підкресливши, що його волосся росте дуже швидко. За його словами, навіть один раз перукар, коли приїхав до нього додому, був вражений густотою його волосся, зазначивши, що багато людей мріють про таке, але Данилко все одно постійно носить головний убір.

Артист пояснив, що кепка і маска стали для нього чимось на зразок уніформи. Для Данилко кепка і маска мають не тільки функціональне значення, але й є частиною його унікального образу. Він також пообіцяв зняти ці атрибути тільки в момент, коли Україна досягне перемоги.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?