Не хоче знати зятя і доньку: як виглядає батько Катерини Репяхової, який майже ровесник Віктора Павліка

30-річна блогерка Катерина Репяхова показала в Stories Instagram, як виглядає її рідний батько. Він – не частий гість на її сторінці, адже колись чоловік самостійно зіпсував стосунки із донькою.

30-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто розповідає про власне родинне життя у соціальних мережах. Блогерка ділиться з фанатами коротенькими історіями про свого 3-річного сина Михайла. Іноді на її особистій сторінці зʼявляється і чоловік, Віктор Павлік. Прихильники знайомі майже з усіма родичами Репяхової, окрім… її рідного батька.

Він зʼявляється в профілі Катерини вкрай рідко. І на те є причина. В минулому блогерка розповідала, що відносини з рідним татусем в неї повністю зруйновані. Чоловік відмовився від власних дітей, а з донькою Катериною навіть судився. Батько намагався відібрати в неї квартиру в Дніпрі, але програв суд. Втім, це не завадило йому привітати Катю з перемогою. Це й стало останнім спілкуванням рідних людей.

В соцмережах Репяхова розповідала, що з того моменту батька в її житті немає. Так само, як і її немає в його житті. Ба більше – він ніколи не бачив свого маленького онука Михайлика і не спілкувався із зятем Віктором Павліком.

Катерина також повідомляла, що татусь навіть не привітав її із народженням синочка три роки тому. Водночас із тим блогерка зазначила, що в дитинстві батько її дуже любив. Він навіть вмовляв матусю народити йому третю дитину.

Катя Репяхова показала рідного батька
Катя Репяхова показала рідного батька

Але наразі її для тата більше не існує. Від нього залишилися лише дитячі спогади, якими Катя Репяхова і поділилася в Stories Instagram.

На світлині, яку оприлюднила дружина Віктора Павліка – її батько ще зовсім молодий. В нього темне волосся і мужній погляд. Чоловік вдягнений в сірий светр, світлу сорочку і смугасту краватку.

Тато – лаконічно підписала світлину Катерина і доповнила підпис смайликом-сердечком

Як виглядає батько Катерини Репяхової зараз – невідомо. Але за віком він майже такий же, як і її 58-річний чоловік Віктор Павлік.

Катя Репяхова в дитинстві
Катя Репяхова в дитинстві

Катя Репяхова також поділилася ще одним архівним фото з далекого минулого. На ньому зображена вона сама в дитячому віці.

Нові статті

Схожі статті

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.