“Нова зачіска – нові відчуття”: Маша Єфросиніна похвалилася новою зачіскою з кучерями – хвиляста і хвилююча

Ведуча Маша Єфросиніна у соцмережах похвалилася новою зачіскою і розповіла, як почувається в оновленому образі. Замість хвосту зірка вкоротила довжину та зробила хвилясті кучері.

Українська ведуча Маша Єфросиніна вирішила оновити свій стиль та змінила зачіску. Зірка накрутила кучері на волосся з довжиною до плечей і тим самим досягла значного збільшення обʼєму. Відео із оновленою зачіскою Маша оприлюднила в Stories Instagram.

Єфросиніна зробила до ролику коротенький підпис:

Нова зачіска – нові відчуття

Зазвичай Маша Єфросиніна носить пряме волосся і завʼязує його в хвіст.

Втім, від початку літа ведуча змінює свій стиль вже вдруге. Ще в середині червня вона розповідала, що вирішила не відкладати життя на потім та обрізала довжину волосся.

Сталося це, коли телеведуча перебувала за кордоном у Польщі та вирішила присвятити деякий час оновленню зачіски.

Маша Єфросиніна похвалилася новою зачіскою
Маша Єфросиніна похвалилася новою зачіскою

Раніше Єфросиніна носила виключно довге волосся і полюбляла робити класичні високі пучки. Та під час візиту до польського Кракова зірка відвідала авторку усіх своїх попередніх зачісок, яка також знаходилась за кордоном. Результат роботи майстра-перукаря Єфросиніна оприлюднила у соціальних мережах.

Майстриня зробила українській знаменитості асиметричну стрижку із чубчиком навкіс. Новий формат зачіски був дуже до лиця Марії.

Нова зачіска Маші Єфросиніної
Нова зачіска Маші Єфросиніної

З того моменту пройшло майже 2 місяці і Єфросиніна вирішила знов щось змінити у власній зовнішності. Стригтися вона не стала, але накрутила крупні кучері, які надали її тонкому волоссю більшого обʼєму. Ведуча зізналася, що зміни стилю зачіски зробили її більш щасливою. Відео із новою собою вона супроводила піснею Френка Сінатри “The World We Knew”, яка якнайкраще відображає стан душі знаменитості. Адже її назва в перекладі звучить як “Світ, який ми знали”.

Маша Єфросиніна показала нову зачіску
Маша Єфросиніна показала нову зачіску

Дійсно, для кожної жінки важливо, перш за все, щодня пізнавати саму себе. І якщо щось у зовнішності не до вподоби – без жалю змінювати це на краще. Так само, як це зробила Маша Єфросиніна.

Нові статті

Схожі статті

“Повернулась”: 54-річна Ірина Білик місяць не була в соцмережах і показала, що з нею сталось за цей час

54-річна співачка Ірина Білик влаштувала собі 30 днів відпочинку від соціальних мереж. Вона не зʼявлялася в Instagram протягом місяця і за цей час в житті артистки дещо змінилося.

“Скучила!” 43-річна Лілія Ребрик знову повертається на сцену після декретної відпустки – коли та де

Зірка Лілія Ребрик скучила за сценою, тому нарешті оголосила радісну новину про повернення в театр - більше в декретній відпустці не буде. Подробиці.

“Рада приєднатися”: 39-річна Тіна Кароль стала новою продюсеркою українського нацвідбору Євробачення-2025

Євробаченню-2025 бути та Україна також буде приймати участь. Стало відомо, хто став новою продюсеркою українського нацвідбору пісенного конкурсу - поп-діва Тіна Кароль.

Після Доманського на особистому не склалось: чи вільне серце Лідії Таран, яка живе у Франції – “Хочу сімʼю”

Лідія Таран проживає у Франції щасливе життя, але схоже, що без коханої людини - невже Андрій Доманський був останнім чоловіком у житті телеведучої?