“Дякую, моє кохання”: 37-річна Настя Каменських похизувалась подарунком від Потапа та звернулась до нього

Вже більше року ходять чутки про розлучення Насті Каменських та Потапа, але чи правда це? Співачка опублікувала у своєму Instagram фото з подарунком репера та сказала йому ніжні слова.

Відомо, що українська співачка Настя Каменських і її чоловік, репер та продюсер Потап, часто перебувають у тривалій розлуці через свою професійну діяльність, яка змушує їх подорожувати по різних країнах. Нещодавно Потап вирішив зробити несподіваний сюрприз своїй коханій.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа та публічно звернулась до нього
Настя Каменських показала подарунок від Потапа та публічно звернулась до нього

Він надіслав їй розкішний букет квітів, упакований у плетену сумку. Цей жест особливо порадував співачку, яка в той час була зайнята підготовкою до знімань разом з візажистом і перукарем. Артистка не розповіла, в якій саме країні вона зараз перебуває, але її радість від подарунка була очевидною. Настя Каменських подякувала Потапу у своєму фотоблозі, виражаючи свою вдячність і любов.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа та публічно звернулась до нього. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських показала подарунок від Потапа та публічно звернулась до нього. Фото з Instagram @kamenskux

В одному з нещодавніх постів у соціальних мережах, Каменських висловила свою подяку у приємному та ніжному стилі, підписавши повідомлення з серцем. Тим часом, Потап поділився на своїй сторінці в Instagram подробицями про свою подорож на Кіпр, де він з’явився на баскетбольному майданчику.

Настя Каменських показала подарунок від Потапа та публічно звернулась до нього. Фото з Instagram @realpotap
Настя Каменських показала подарунок від Потапа та публічно звернулась до нього. Фото з Instagram @realpotap

Це свідчить про те, що продюсер планує провести час, насолоджуючись баскетбольними матчами. У своєму дописі Потап також зазначив про наближення чемпіонату Європи з баскетболу, що додало контексту до його перебування на Кіпрі.

Цікаво, що Потап і його син Андрій є відданими шанувальниками баскетболу. Вони регулярно відвідують баскетбольні майданчики та активно займаються спортом. Наприклад, нещодавно Андрій приїздив до батька за кордон на літні канікули, де вони разом активно тренувалися.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?