Наталії Могилевській виповнилося 49: як її привітали доньки та чоловік – солодкий сюрприз для коханої мами

Українська співачка Наталія Могилевська сьогодні святкує день народження. Зірці виповнилося 49 років і з нагоди особистого свята вона показала, як її привітали прийомні доньки та коханий чоловік.

Українська артистка Наталія Могилевська сьогодні, 2 серпня – святкує день народження. Співачці виповнилося 49 років і готуватись до особистого свята зірка почала заздалегідь.

Ще в середині липня виконавиця оголосила про марафон “Богиня до дня народження”, в якому пообіцяла схуднути на 5 кг до свого особистого свята.

За день до цього знаменного дня Могилевська показала купу емоцій в одному колажі на фото і розповіла, що чомусь дуже нервується. Втім, завдяки найріднішим людям — коханому чоловіку Валентину і двом прийомним донечкам її день народження розпочався солодко і приємно.

Ввечері 1 серпня Наталія Могилевська показала нове фото зі своєї спальні. На ній співачка вже посміхається, знаходячись біля дверей та приклавши до них… стакан. Імовірно, таким чином вона хотіла б почути, що відбувається на її власній кухні. Підтвердженням цьому слугує й допис до світлини:

Тс…с…с… Закрили мене в кімнаті, сказали до ранку не виходити. Напевне, готують сюрприз – повідомила артистка

Втім, донечки та чоловік Наталії не стали чекати ранку і принесли їй сюрприз прямо в ліжко вночі. З настанням 2 серпня зірка поділилася святковою світлиною, на якій зображена вона сама. Наталія Могилевська з розпущеним волоссям та широкою посмішкою загорнута у ковдру і сидить на ліжку.

В руках зірка тримає той самий омріяний сюрприз — маленький і солоденький торт з ягідним декором, прикрашений зверху святковими запаленими свічками.

Дякую і люблю – зробила підпис до святкової світлини артистка.

Наталії Могилевській виповнилося 49 років
Наталії Могилевській виповнилося 49 років

В коментарях під дописом улюблену співачку вже привітали багато фанатів. Не оминули увагою день народження зірки і колеги по творчому цеху.

Наприклад, співак і український захисник Віталій Козловський побажав Наталії невгамовного натхнення на багато-багато років.

Інші користувачі побажали виконавиці щастя, здійснення мрій і щоб в її житті все складалось саме так, як вона мріяла.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?