“Якщо ні, то ні”: 34-річний Макс Барських розповів про численні зради в його сторону – чому так було?

Співак Макс Барських рідко ділиться особистим життям, однак нещодавно розповів про те, як його обраниці були невірними йому в стосунках - що відомо?

Відомий український співак Макс Барських рідко ділиться особистими моментами свого життя. Нещодавно артист вирішив поділитися деякими деталями особистих переживань, що стало рідкісною подією для нього. Зокрема, він розкрив інформацію про те, чи переживав він невзаємне кохання та чи мав досвід зрад.

Барських розповів, що хоч він і ніколи не переживав такого кохання, яке б стало для нього настільки важким, що без цієї людини було б складно дихати, але у його житті був досвід нерозділених почуттів. Артист пояснив, що він може переживати болісні емоції від нерозділеного кохання протягом кількох днів або навіть тижня. Однак, коли він усвідомлює, що зусилля не призводять до бажаного результату, він швидко переключається і приймає ситуацію такою, якою вона є.

Макс Барських розповів, як йому зраджували безліч разів
Макс Барських розповів, як йому зраджували безліч разів

Макс у минулому часто переживав емоційні сплески закоханості, але тепер визнає, що йому стало складно відчути ті ж самі почуття знову. Він намагається знайти шлях до створення ідеальних стосунків, але усвідомлює, що це завдання далеко не просте. Співак висловлює своє прагнення до такого виду любові, при якій партнер любить просто за те, що він є, без залежності від обставин, що оточують їх.

Макс Барських розповів, як йому зраджували безліч разів
Макс Барських розповів, як йому зраджували безліч разів

Що стосується питань зради, то артист переконаний, що емоційна зрада є неприпустимою. Для нього важливими є довіра і можливість бути самим собою поруч з партнером. На думку Макса, пробачити емоційну зраду практично неможливо, оскільки це веде до втрати довіри, і після цього важко знову відчувати себе комфортно у стосунках.

Він розповів, що йому зраджували і не один раз, у певних ситуаціях артист був готовий дати другий шанс, проте повторення тих самих помилок робить ситуацію безнадійною. Коли стає ясно, що партнер не змінюється, Макс вважає, що найкращим рішенням є розрив стосунків і рух вперед.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?